Vil du jobbe med kvalitetskaffe og lokale råvarer i fjellbygda Oppdal?
Vi søker medarbeidere som vil lage mat og drikke av naturlige råvarer. Vi produserer espresso, lager sandwicher, og serverer vår egen håndverksbakst. Vi ser også etter muligheter til å ekspandere vårt konsept.
Om oss
Bakeriet SPRØ tilbyr ferske og naturlige bakevarer stekt i steinovn, nysmurte sandwich, en kaffebar, et bredt utvalg av drikke og en meny som varierer med dag og sesong. Vi serverer kaffe som er brent i Ålesund dagen før den kommer til oss. Vi henter inspirasjon fra Nord-Amerika og Europa og blander det med norske tradisjoner. Vi deler lokale med en delikatesse og lokalmatforretning.
Om deg
Vi vil gi deg nødvendig opplæring. Har du relevant erfaring som barista eller med mat er det en fordel. Vi søker deg som elsker travle dager, hyggelige kollegaer og å ta vare på gjester. Du har evne til å takle en travel hverdag og har et naturlig fleksibelt lynne som kommer godt med når man er med å skape noe nytt. Av egenskaper er humøret det absolutt viktigste. Alt annet kan læres!
Kvalifikasjoner og egenskaper :
Erfaring fra relevant virksomhet kan være en fordel, men er ikke et krav.
Ønske å gi god kundeservice og være nysgjerrig på smak og mat.
Glad i dialog med kunder.
Språk: Norsk (eventuelt Svensk/Dansk), Engelsk er en fordel
Referanse: Fordel, ikke krav.
Lønn: Etter avtale
Hva har vi av jobber?
Hovedsaklig på dagtid (uke/helg), sjelden muligheter for kveldsarbeid. Arbeidstiden er varierende, men du må kunne jobbe helger.
Hvem er vi?
SPRØ ble etablert 19. juni 2015 av Gina Schønheyder. Jeg kommer opprinnelig fra Kingston, Jamaica, har bodd og arbeidet i Norge og USA i over 10 år før jeg etablerte håndverksbakeri i Oppdal.
Om bedriften
Vi har ledig stilling som barista, kafé og bakerimedarbeider heltid/deltid.
Åpen søknadsfrist, søknader behandles fortløpende.
I Bakeriet SPRØ tilbyr vi ferske og naturlige bakevarer stekt i steinovn, nysmurte sandwich, et bredt utvalg av drikke og en meny som varierer med dag og sesong. Vi har en kaffebar med espresso og drikker og serverer nybrent kaffe.