Soussjef til Sola Strand Hotel
Team Sola Strand As
axel lunds veg 27, 4055 Sola, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Sous chef? Er du sulten på nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser? Personen vi søker må ha en bred faglig kompetanse og stor interesse for mat. Du må være kreativ, ha erfaring fra ett strukturert a la carte kjøkken, og menyplanlegging.
Stillingstittel
Soussjef
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk, skandinavisk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest fredag 28. februar
Send søknad til
Hva vi ser etter
-
Fagbrev som kokk. Relevant erfaring kan veie opp for dette
-
Godt utviklet evne til kommunikasjon og samarbeid
-
Utpreget service holdning
-
Faglig sterk med evne til å motivere andre
-
Evne til å takle høyt arbeidspress
-
Gode norsk eller engelsk kunnskaper
-
Erfaring fra lignende stilling
-
Chef's certificate (relevant experience can compensate for this)
-
Well-developed communication and collaboration skills
-
A strong service-oriented attitude
-
Professionally strong with the ability to motivate others
-
Ability to handle high work pressure
-
Good Norwegian or English language skills
-
Experience from a similar position
Arbeidsoppgaver
-
Menyutvikling: Utvikle menyer til Strandbaren og vår 4-retters helgekonsept, sammen med kjøkkensjefen
-
Opplæring: Ansvar for opplæring av ansatte på a la carte avdeling
-
Ledelse: Lede og inspirere teamet på a la carte avdeling
-
Drift: Bidra til den daglige driften av kjøkkenet
-
Kvalitetsikring: Sørge for at maten som serveres holder standard.
-
IK-mat/internkontroll
-
Delansvar for vaktlister
-
Økonomisk delansvar
-
Menu Development: Develop menus for Strandbaren and our 4-course weekend concept, in collaboration with the Head Chef
-
Training: Responsible for training staff in the à la carte section
-
Leadership: Lead and inspire the team in the à la carte section
-
Operations: Contribute to the daily operations of the kitchen
-
Quality Assurance: Ensure the food served meets the standards
-
Internal Control (IK-mat): Handle internal controls related to food safety
- Shared Responsibility for Work Schedules
-
Financial Responsibility: Share responsibility for budgeting and costs
Vi tilbyr
-
Være med på å utvikle mattilbudet på hotellet og dermed kunne påvirke egen avdeling og hotellet generelt
-
Utviklingsmuligheter i en meget attraktiv hotellkjede
-
Trygt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere
-
Opportunity to contribute to the development of the food offerings at the hotel and influence your department and the hotel overall
-
Development opportunities in a highly attractive hotel chain
-
A safe working environment with engaged and skilled colleagues
-
Competitive salary
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Pulserende liv på sommeren, et sted for hvilepuls på vinteren. Panoramautsikt over Nordsjøen, kjøkkenet serverer retter med lokale tvister og et spa som gir deg en følelse av velvære og total avslapping. Her på Solastranden hviler en unik atmosfære som får pulsen der du vil ha den.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2831734
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
8dc1f2a7-eff8-4fb4-8e85-9c0e6d543201