Spennende F&B-stilling i Dyreparken
Dyreparken utvikler ny strategi for hvordan vi skal jobbe med mat og drikke i fremtiden. Vi skaper nå et team som sammen skal utvikle og iverksette denne. Vi søker dermed en kjøkkenleder med bred erfaring innen både ledelse og matfag. Du er allsidig, fleksibel og liker å jobbe i team. Du trives med å jobbe i produksjonen, og i et miljø i utvikling. Du er sulten på læring og utvikling, og nysgjerrig på hvordan vi sammen kan utvikle og forbedre arbeidsprosessene våre.
Arbeidsoppgaver:
- Ansvarlig for drift av kjøkken
- Planlegge produkter og menyer, pristfastsettelse og kalkyler
- Kvalitetssikre produktene våre
- Varebestillinger
- Varetellinger
- IK-mat
- Godkjenning av bilag og kontering
- Renhold og orden
- Budsjett
Ønskede kvalifikasjoner:
- Fagbrev
- Ledererfaring fra storkjøkkendrift/ulike typer kjøkken
- Kunnskap om kjøkkenøkonomi/kalkyler
- God kjennskap til og erfaring med IK-mat, opptatt av renhold og hygiene
- Kunnskap om LEAN og 5S er en fordel
- Førerkort
- Behersker norsk (skandinavisk) som hovedspråk
Personlige egenskaper:
- Kreativ og nyskapende, men tydelig og nøyaktig
- Evne til å motivere kolleger og alle rundt deg
- Fokus på kvalitet og smak
- Interesse, kunnskap og erfaring med kortreist mat
- Liker å jobbe med praktisk kjøkkenarbeid
- Kreativ og nyskapende
- Stor arbeidskapasitet, vant til hektiske dager
- Detaljfokusert, god til planlegging og strukturert i jobben
Vi tilbyr:
100% jobb med oppstart etter avtale.
Arbeidstid i hovedsak på dagtid. Noe kveld og helg kan forekomme.
For den rette personen vil stillingen utvikles i takt med ny matstrategi i Parken.
Erfaring fra en spennende og utviklingsorientert arbeidsplass.
Lønn etter avtale.
Gode forsikringsordninger.
Firmahytte og andre sosiale goder.
Dyreparkens verdier er sulten, trygg, ekte, og glad. Vår visjon er at vi skal være best på opplevelser. Vil du være med på laget, og skape minner for livet?
For mer informasjon og spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Åkki Lidi, leder strategisk F&B, på tlf 91360826.
Om bedriften
Destinasjon Dyreparken er Norges største familieattraksjon, med rundt 1 million besøkende årlig. Parken er bl.a. kjent for sine 139 ulike dyrearter, Kaptein Sabeltann, Hakkebakkeskogen og Kardemomme by. Destinasjon Dyreparken omfatter også Badelandet, Dyreparken Hotell og Abra Havn. Vi har 1000 ansatte om sommeren, og mellom 150 og 250 gjennom vinterhalvåret.
Vi er opptatt av at våre medarbeidere i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Dyreparken oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett kjønn, alder, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.