Sous chef and Chef de partie Fulltime
To-mat Og Kjøkken As
Øvre Holmegate 20, 4006 Stavanger, Stavanger, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kokk restaurant
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Vakt, kveld og dagtid, ukedager og lørdag
Arbeidsspråk
Engelsk
Antall stillinger
2
We do not offer accomodation.
Chef must be available in Stavanger.
We have 1 position for chef de partie fulltime and one for Sous chef fulltime.
Usual working hours between 2pm-10pm tuesday to saturday.
We are looking for motivated chefs with experience who wants to grow and take on new challenges with us.
Must be able to speak english.
Om bedriften
Vi er en mellomstor bedrift som driver restauranthus på Øvre Holmegate 20, midt i Stavanger sentrum. Vi har holdt på siden 2000 og driver både a la carte restaurant, Nick & Jonnies, og har 3 etasjer for private selskaper.
Du kan finne mer info om hva vi driver med på nettsiden vår: gaffelogkaraffel.no
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2656369
- Sist endret
12. juni 2024
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
8859de4c-033e-4f5d-8edf-2f06e16ca42e