Baker til vårt lille Steinovnsbakeri
Vi søker en person som kan ta ansvaret for vårt lille bakeri. Bakeriet leverer brød og bakervarer til hotellets servereringssteder samt for utsalg i vår egen Landhandel. Her bakes forskjellige typer brød/ surdeigsbrød til frokost, lunsj og middag, boller/ baguetter etc. til kafeene våre, kaker til selskaper, flatbrød og lefser for å nevne noe.
Bakeriet ligger i et eget bakerhus hvor du vil ha ansvaret. Av utstyr i bakeriet har vi blant annet; vedfyrt bakerovn, vi får i disse dager innstallert elektrisk steinovn i tillegg, Lillnord helautomatisk raskeskap (som gjør at vi kan flytte produksjon fra nattetimer til dagtid), to store miksere + diverse småutstyr.
Da vi alltid utvikler oss er vi åpne for å invistere i nytt utstyr som en ny baker måtte ønske om vi finner dette fornuftig.
Hva ønsker vi fra deg:
- Du bør ha fagbrev baker eller konditor, men må ha god relevant erfaring fra bakeryrket
- Du må kunne jobbe godt og rasjonelt på egenhånd, og også kunne samarbeide
- Du må være klar for å snakke med gjester/kunder og forklare hva du gjør
- I første omgang ser vi etter en person for sommersesongen 2021 (juni - september)
men om samarbeidet fungerer bra vil vi kunne endre dette til fast- helåsrstilling.
Hva tilbyr vi:
- Et godt arbeidsmiljø
- Produkter av høy kvalitet og ønske om stadig å bli bedre
- Vilje til å invistere i utvikling av våre medarbeidere
- Arbeidsplass i nærhet til naturen og tilrettelegging for å bruke naturen
- Lønn etter avtale og kvalifikasjoner
Om bedriften
Tuddal Høyfjellshotel er et lite familiedrevet hotell ved Gaustatoppen. Hotellet har 21 rom, restaurant, 2 kafeer, bryggeri og bakeri. Vi opplever stor pågang av gjester og er i stadig utvikling for å gjøre våre produkter bedre. Nå søker vi etter flere flinke medarbeidere.