Jegtvolden Fjordhotell søker etter faglært servitør i 100% fast stilling !
Vi søker nye kollegaer til vår nye restaurant, konferanse og bankettavdeling. Hos oss har du stor fleksibilitet, men det er ingen hemmelighet at i vår bransje skjer det aller meste på kveld og helg. Vi har åpent nesten hver dag hele året og skal dekke mange forskjellige skift.
Hva vi ser etter
· Er glad i å jobbe med mennesker
· Liker å jobbe på en arbeidsplass med høyt tempo
· Interesse for vin og har vin kunnskap
· Liker å lære, er utadvendt og løsningsorientert
· Kan jobbe kvelder og helger
· Har fagbrev
· Kan et skandinavisk språk eller engelsk
Arbeidsoppgaver
· Ønske gjester velkommen, og sørge for at gjestene drar med et smil
· Anbefale vin, drinker og mat
· Rydding og renholdsoppgaver
· Bidra til god stemning blant kollegaer og gjester
Vi tilbyr
· Et fantastisk arbeidsmiljø som du også bidrar til
· Konkurransedyktige betingelser
· Et erfarent støtteapparat med kort vei til beslutningstakere
· En perfekt jobb i kombinasjon med studier
· Utviklingsmuligheter i en meget attraktiv hotellkjede
· Trygt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Atmosfæren ligger i veggene
I nærområdet rundt Jegtvolden finnes mange muligheter for aktiviteter, alt fra naturopplevelser til fantastiske matopplevelser. Et hotell helt for seg selv har sine fordeler. På den ene siden er den uforstyrrede atmosfæren lett tilgjengelig. Jegtvolden ligger en drøy times kjøring fra Trondheim, og fra jernbanestasjonen og E6 på Røra tar det bare ti minutter.
På den andre siden er det lett å holde gjestene samlet i slike omgivelser. Og vil du lufte dem, er tilbudene i området mange. Inderøy er full av fristelser og Jegtvolden er den perfekte base.
Vi kan ta imot grupper fra 6-160 personer. I vårt nærmiljø har vi et variert tilbud på lagbyggende aktiviteter som utfordrer gruppenes forskjellige egenskaper. Hotellet har 61 rom. Hele hotellet blir i disse dager totalrenovert både hotellrom, restaurant, felles arealer og konferanseavdeling. Vi ønsker deg med på laget for å være med på å videreutvikle vårt restaurant konsept!