Are you a chef looking for a new adventure in Oslo?
Clarion Hotel The Hub
Oslo
Om jobben
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid
Antall stillinger
5
I hjertet av urbane Oslo ønsker vi deg velkommen til en hyggelig opplevelse i vår rooftop restaurant Norda i 13.etasje på Clarion Hotel The Hub. Navnet Norda rommer både Norden og Nord Amerika. Vi tilbyr lokale retter med inspirasjon og teknikker fra Amerika, kvalitetsråvarer fra lokale leverandører og kanskje den fineste utsikten over vår favorittby, Oslo. Med byens største takhage, GrowHub, har grønnsakene og urtene på tallerkenen din, når sesongen tillater det, kun reist noen få etasjer. Ureist mat, liker vi å kalle det. Nordas ambisjon er å skape en topp matopplevelse midt i hjertet av Oslo med en fantastisk Nordamerikansk vinliste.
Er du en dyktig a la carte restaurant-kokk som vil jobbe i smørøyet av Oslo?
COME AND ROCK OUR KITCHEN
Vi søker nye kolleger til vårt kjøkkenteam på Norda som har en genuin lidenskap for matlaging hvor smak og råvarer er i fokus. Har du jobbet som kokk på en restaurant med høy kvalitet, en travel hverdag og du trives i et mindre team? Da kan dette være den perfekte rollen for deg!
Som kokk på Norda vil arbeidsoppgavene dine hovedsakelig være:
- Ansvar for din arbeidsstasjon
- Matproduksjon med jevn høy kvalitet
- Medansvarlig for IK-mat
- Bidra til et høyt servicenivå i tett dialog med resten av teamet
- Vareleveranse og varetelling
- Involvering i utvikling av meny og konsept til enhver tid
Arbeidstid vil variere fra formiddag til ettermiddag og kveld både på hverdager og helg.
Hvorfor jobbe hos oss på Norda?
Med et topp utstyrt kjøkken får du her muligheten til å utfolde din kreativitet, bidra med tanker og ideer, og ikke minst, eksperimentere sammen med gode kolleger. Vi samarbeider tett med for eks Bybonden i dyrking av urter og planter på vår takåker, GrowHub. Her vil du som kokk oppleve en strukturert hverdag med trygge rammer.
Norda har et mangfoldig, inspirerende og nyskapende arbeidsmiljø med dedikerte mennesker hvor vi kontinuerlig jobber med utvikling av service og konsepter. Vår kultur er gjennomsyret med energi, mot og begeistring som er verdiene i Nordic Choice Hotels (NCH) som både Norda og Clarion Hotel The Hub er en del av. Norda er en selvstendig restaurant, men det samarbeides også med øvrige kjøkkenavdelinger på hotellet.
Hvem er du?
- Du har erfaring som kokk fra restaurantbransjen og er vant til fokus på høy kvalitet og service i en travel hverdag
- Det er ønskelig at du har fagbrev som kokk i tillegg til relevant erfaring, men erfaring kan veie opp for fagbrev
- Du tar eierskap for produktet du leverer
- Du trives med å jobbe i et arbeidsmiljø med høyt tempo
- Du er en dyktig kokk med god struktur og organisering av ditt arbeid
- Du er en teamplayer som er fleksibel og stiller opp for dine kolleger
- Du tar ansvar for eget arbeid og gjennomfører dine oppgaver på en selvstendig måte
- Du har stor lidenskap for nordiske og lokale råvarer
- Du motiveres av å være i et kreativt miljø
Er du gira?
Merk at vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!
Søknadsfrist: 28.02.2022 Tiltredelse: Etter avtale
Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Daglig Leder Norda (ingen søknader på e-post): christoffer.thunholm@choice.no
Om bedriften
Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
1877881
- Sist endret
25. januar 2022
- Hentet fra
FINN
- Referanse
245499490