Folkelig restaurantsjef søkes til hotell/gjestgiveri -i landlige omgivelser.
Vi ser etter en positiv og folkelig restaurantsjef til vår bar og restaurantavdeling. Du er utadvendt og løsningsorientert, med masse arbeidsglede som smitter over på dine kolleger. Du ser verdien av god opplæring, tilstedeværende kultur og ønsket om å yte varm og nær kundeservice, til våre gjester. Du vil ha ansvaret for den daglige driften i samarbeid med daglig leder.
Arbeidsoppgaver:
- Daglig drift og noe administrativt
- Tett samarbeid med kjøkkensjef og daglig leder.
- Personalansvar, vaktliste og opplæring
- God rollemodell, mentor og leder
- Ansvar for drikkemenyer i bar og restaurant
- Budsjett, resultatansvar, varebestilling og kostnadskontroll
- Bidra til godt arbeidsmiljø
- Samarbeide med kollegaer i alle avdelinger
- Oppfølging av kunder og leverandører
- Planlegge, tilrettelegge og gjennomføre arrangement
- Stille opp og ta i et tak der det trengs
- Noe innsjekk, utsjekk og booking av rom.
Kvalifikasjoner:
-
Ønskelig med fagbrev. Bred erfaring fra restaurantbransjen kan kompensere
-
God kjennskap til restaurantdrift
-
Gode norsk og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
-
God kunnskap om og interesse for mat og drikke
-
Selvstendig og fleksibel
-
Engasjert og alltid med et smil på lur
-
Systematisk, punktlig og ansvarsfull
Om bedriften
Skaslien Gjestgiveri er et lite hotell som ligger sentralt til på Kirkenær i Grue Kommune. Vi åpnet dørene for første gang i 1952, og drives nå av tredje generasjon Skaslien. Hos oss er det 40 hotellrom med god standard og en hjemmekoselig restaurant med a la carte meny, som er åpen for middagsservering fem dager i uken. Våre kokker er lidenskapelig opptatt av den gode smaksopplevelsen og det serveres alltid god, hjemmelaget mat til alle måltider. Vi har flere konferansesaler og selskapslokaler, og har ofte arrangementer og tilstelninger i disse, både store og små, for bedrifter og private.