Vi søker servitører for sesongen, med mulighet for fast ansettelse
SERVITØRER
Som servitør er din hovedoppgave å sørge for at hver enkelt gjest er fornøyd og får den servicen de forventer. Arbeidsoppgavene vil være å ta i mot bestillinger og formidle disse videre til kjøkkenet, servere gjestene, oppdekking og rydding.
Vi søker deg som er utadvent, effektiv og liker å arbeid i et hektisk miljø. Du er en utpreget serviceperson som er oppmerksom og høflig mot gjestene.
Du takler uforutsette hendelser, er ærlig og innehar god arbeidsmoral.
Erfaring som servitør er en fordel, men ikke nødvendig. Aktuelle kandidater må helst være fylt 18 år og kommuniserer godt i norsk eller engelsk.
Stillingene er i første omgang for sesongen, men med mulighet for fast ansettelse.
Skriftlig søknad merket "søknad servitør" sendes på e-post.
Om bedriften
Ansnes Brygger Event har på fire år utviklet seg til å bli øyregionens ledende restaurant, og vi serverer mer ferske skalldyr enn noen annen restaurant i Norge. Utvalget av mat og drikke er stort, med en uformell service og en lett og leken atmosfære som fellesnevner.
Vi driver kjøkken på 5 forskjellige steder i øyregionen, noe som gir våre kokker og servitører mulighet til variert og allsidig arbeid.
Vårt hovedfokus på mange av dem er selvsagt variert sjømat, siden vi ligger midt i matfatet. Vår sjømat-bonanza i mange varianter har blitt et varemerke og er viden kjent.
Om sommeren er det et yrende båtliv her, og vi har en rekke aktiviteter og konserter.