Kokk/ernæringskokk, bakere og sjåfør-matkjører
Trenger du sommerjobb? Vi trenger deg som er: Kokk/ernæringskokk, bakere og sjåfør-matkjører
- Arbeidstid kokk er mandag til fredag klokken 07.00 - 14.30.
- Arbeidstid sjåfører mandag til fredag klokken 08.00 - 14.00.
- Arbeidstid bakere mandag til fredag klokken 06.00 - 13.30.
Elverum kommunale sentralkjøkken er organisert under enhet for Fellestjenester i sektor for pleie, rehabilitering og omsorg (PRO).
Sentralkjøkkenet er lokalisert på Terningen arena og består per dags dato av 12,5 årsverk medregnet avdelingsleder.
Sentralkjøkkenet produserer mat etter kok/kjøl prinsipp.
Sentralkjøkkenet yter tjenester til kommunens seks sykehjem, andre avdelinger i kommunen, kommunale kantiner, intern catering, samt produserer og leverer mat til hjemmeboende. Sentralkjøkkenet har et eget bakeri som produserer brød og bakervarer til kommunens sykehjem og barnehager.
Sentralkjøkkenet produserer også varmmat til Åmot kommune.
Arbeidsoppgaver
Kokk/ernæringskokk:
- Produsere middag
- Produsere dietter
- Pakking av mat til hjemmeboende og institusjoner
- Følge avdelingens renholdsrutiner og hygieniske prinsipper
- Følge bedriftens HACCP, Ik.-mat system og HMS system
Sjåfør:
- Utkjøring av tørrvarer til institusjoner, barnehager og skoler
- Utkjøring av melk og brødvarer til Institusjoner, barnehager og skoler
- Utkjøring av middag til hjemmeboende
- Utkjøring av intern og ekstern catering og kaker
- Følge avdelingens renholdsrutiner og hygieniske prinsipper
- Håndtere både små og store biler
- Følge bedriftens HACCP, Ik.-mat system og HMS system
- Renhold av bil og utstyr
Bakere:
- Produsere brød og bakervarer til institusjoner, barnehager og skoler
- Produsere kaker til alle institusjoner
- Produksjon av kaker og bakverk for intern og ekstern catering
- Følge avdelingens renholdsrutiner og hygieniske prinsipper
Kvalifikasjoner
Kokk/ernæringskokk
- Fagbrev som kokk/institusjonskokk
- Erfaring fra faget kan kompensere fagbrev/svennebrev
- Gode IKT- kunnskaper
- Kunne utrykke seg godt i norsk skriftlig og muntlig
Ønskede kvalifikasjoner
- Erfaring fra storkjøkken/institusjonskjøkken
- Kjennskap til fagsystemet Aivo
Sjåfør-matkjører.
- Førerkort klasse B
- Kunne utrykke seg godt norsk skriftlig og muntlig
- Kunne forholde seg til sentralkjøkkenets systemer og rutiner for levering av mat og tørrmat
- Erfaring som sjåfør er en fordel
Baker.
- Fagbrev/svennebrev som baker/konditor
- Kvalifikasjon kan kompenseres med erfaring fra faget
- Gode IKT- kunnskaper
- Kunne utrykke seg godt norsk skriftlig og muntlig
Personlige egenskaper
- Gode samarbeidsevner
- Kunne jobbe effektivt
- Du må ha engasjement for kosthold og ernæring og et ønske om å spre matglede
- Du må ha forståelse for hvordan ernæring påvirker eldre og syke
- Du må ha et ønske om å være med og bidra til bedre livskvalitet og god ernæring hos brukerne av våre tjenester
- God arbeidskapasitet
- Strukturert
- Endringsvillig
- Positiv og løsningsorientert
- Initiativrik
Vi tilbyr
- Et godt arbeidsmiljø med mulighet for personlig og faglig utvikling
- Offentlig pensjonsordning
- Utfordrende og varierende arbeidsoppgaver
- Dyktige kolleger
- Lønn og arbeidsvilkår i samsvar med gjeldende lov, forskrifter og avtaler
Kontaktinformasjon
Nils Einar Lundal, Avdelingsleder, +47 40 40 03 79Arbeidssted
Hamarvegen 1122406 Elverum
Nøkkelinformasjon:
Arbeidsgiver: Elverum kommuneReferansenr.: 4783095838
Stillingsprosent: 0%
Vikariat
Startdato: 24.06.2024
Sluttdato: 11.08.2024
Søknadsfrist: 02.04.2024
Om bedriften
Elverum er en by og kommune i vekst , og har over 21 700 innbyggere. Glomma renner igjennom byen, og vi har skogen tett på. Vi har flere store arbeidsplasser som forsvaret, høgskolen og sykehuset.
I kommunen har vi i overkant av 1 800 medarbeidere som hver dag yter sitt beste for å levere gode tjenester til våre innbyggere. Vår visjon er Elverum har hjerterom, og verdiene åpenhet, ærlig og respekt preger vår hverdag.
Vil du være med på laget vårt? Send oss en søknad da vel!