Kjøkkensjef på Bjerkeløkkja i Oppdal
Bjerkeløkkja As
Bøaseterbakken 13, 7340 Oppdal, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Skift, dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk, skandinavisk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest fredag 28. februar
Send søknad til
Bjerkeløkkja søker erfaren og kreativ Kjøkkensjef som ønsker å være med å utvikle matkonseptene på vårt eventyrlige sted i Oppdal. Du vil ha en sentral rolle i å levere høy kvalitet på mat og gjesteopplevelser, samtidig som du inspirerer og motiverer dine medarbeidere. Stillingen er operativ, og du vil være en del av Bjerkeløkkja - teamet i det daglige.
Ønskede kvalifikasjoner:Fagbrev som kokk med erfaring
God økonomiforståelse og erfaring med kjøkkenøkonomi
Kvalitetsbevisst, engasjert og motivert til å levere høy standard
Strukturert, ryddig og med god gjennomføringsevne
Flytende engelsk, muntlig og skriftlig. Norsk/skandinavisk er en fordel
Førerkort for klasse B
Dine ansvarsområder som kjøkkensjef hos oss:Lede den daglige driften av kjøkkenet inkludert matproduksjon og kvalitetssikring
Ansvar for IK-mat (hygiene og sikkerhet),samt renhold på kjøkkenet
Sørge for at helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges til enhver tid
Menyutvikling og tilpasning av menyer med bruk av lokale råvarer
Bestilling av varer og håndtering av lager
Kjøkkenøkonomi, kalkulering og kostnadskontroll
Planlegging og gjennomføring av arrangementer med Bjerkeløkkja - teamet.
Hva du kan forvente av oss:Et spennende og kreativt arbeidsmiljø
Muligheten til å være med å utvikle og påvirke matopplevelsen på Bjerkeløkkja
Konkurransedyktig lønn
Svært gode pensjons - og forsikringsordninger
Fri i julen og påsken
Vi er behjelpelig med bosted
Kontaktperson for stillingen
Om bedriften
Bjerkeløkkja ligger i Oppdal kommune i Trøndelag og er eid av Sparebank 1 SMN.
Bjerkeløkkja ble ferdig utbygget i desember 2013. Vi har 37 rom/74 senger og restauranthus med konferansefasiliteter med kapasitet til vel 100 personer. Vi har mest kurs og konferanser og sommeren er bryllupssesong for oss.
Vi serverer frokost, lunsj og middag. Pausemat til konferansene og noen ganger griller vi ute på tunet. Vi har ikke a la carte.
Med konferansesaler og sjarmerende grupperom er konferansesenteret på Oppdal en ypperlig base for seminarer, møter og andre samlinger. Vi har også mulighet for selvhushold.
Sektor
Privat
Nettsted
Del annonsen
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2839561
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
5fc6911e-4f87-40f9-8e08-763f73e407d3