Resturantansvarlig til Svilla Bistro
First Camp Norge AS
3812 Akkerhaugen, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Type ansettelse
Annet, heltid 100%
Arbeidsspråk
Norsk eller engelsk
Antall stillinger
1
Søk på jobben
Søk senest mandag 31. mars
First Camp er Skandinavias ledende campingkonsern med totalt 70 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge. Vi er nå inne i en spennende vekstfase og har gjennom organisk vekst og et stort antall oppkjøp gått fra en omsetning på drøye 100 millioner SEK i 2016 til omtrent 1000 millioner SEK på et normalår. Dette er en unik mulighet til å drive utviklingen fremover i en bransje med et enormt potensial. Vi er et stort team med over 1500 medarbeidere som brenner for at våre gjester skal få en best mulig opplevelse, og som streber etter å bygge opp verdens ledende campingkjede. Les gjerne mer om oss og hva vi gjør på www.firstcamp.no
Bistroansvarlig til First Camp
Vil du være kaptein for vårt bistrokonsept? Være med og skape måltider for svingende blodsukkernivåer? Gjennom din lidenskap for mat sørger du for at ingen gjest blir hangry og gjør ferien enda mer minneverdig!
Hva er First Camp?
Målet vårt er klart - å bli verdens ledende campingkjede. Målet vårt er umulig å nå uten mette og fornøyde gjester. Derfor trenger vi serviceinnstilte medarbeidere i våre bistroer. Vi ønsker å skape lunsjer med det lille ekstra og kvelder med gullkant, og destinasjonene våre er derfor helt avhengige av velfungerende bistroer.
Hva innebærer rollen?
Som bistroansvarlig har du det overordnede ansvaret for smidige arbeidsprosesser i tråd med vårt bistrokonsept. Du deltar aktivt i alle oppgaver i bistroen, inkludert matlaging i tråd med konseptet vårt, servering, salg av drikkevarer, samt oppvask og renhold. Rollen innebærer å fordele arbeidsoppgaver mellom bistropersonalet, prioritere oppgaver, bestille råvarer og sørge for at håndtering og tilberedning av mat følger våre standarder. Du vil også fremme salget og bidra til opplæring av nye medarbeidere i bistroen.
I tillegg til ditt hovedansvar i bistroen, forventes det at du er fleksibel og kan hoppe inn og støtte andre områder ved behov. Vi jobber alltid etter prinsippet om at gjestenes behov settes først, og vi hjelper hverandre med å løse eventuelle utfordringer.
Hvem søker vi?
Vi verdsetter om du har tidligere erfaring med arbeid innen kafé, restaurant eller hurtigmatsteder. Hvis du har utdanning innen hotell- og restaurantbransjen, er det en fordel, men ikke et krav. Vi verdsetter personlighet og søker kolleger som kan spre glede til både gjester og medarbeidere. Å ha en positiv holdning selv i stressende situasjoner, raskt kunne tilpasse deg endringer og sette pris på klare arbeidsrutiner er viktige egenskaper.
Vi forventer at du kan kommunisere uten hindringer på norsk eller engelsk for å kunne motta instruksjoner og samhandle med våre gjester.
Du må være over 20 år for å være aktuell for rollen.
Hva tilbyr vi?
På First Camp har mange startet i din posisjon og har deretter klatret oppover i selskapet. Du vil få mulighet til å utvikle deg, lære nye ting og møte mennesker fra hele verden. Våre felles verdier styrer våre daglige handlinger:
- We Care: Vi bryr oss om hverandre, våre gjester og naturen.
- We Have Fun: Vi har det gøy på jobben og har en positiv holdning både internt og når vi møter gjestene våre.
- We Simplify: Vi streber alltid etter å gjøre jobben vår enklere.
- We Deliver Results: Alt vi gjør skal gi resultater for oss, våre eiere og våre gjester.
Vi tilbyr en arbeidsplass med gode muligheter for utvikling og omsorgsfulle kolleger som deler visdom og latter. Sammen ønsker vi å fortsette suksesshistorien vår og vokse med flere stjerner som ønsker å være med og bygge vår fremtid.
Vilkår
Vi søker en bistroansvarlig for sommersesongen 2025. Rollen er en sesongansettelse på heltid (37,5 h/uke) i uke 25-32 og inkluderer arbeidstider på kvelder og helger, i tråd med hotell- og restaurantbransjens kollektivavtale. I løpet av våren tilbyr vi opplæring som vi gjerne ser at du deltar på.
*Vi ser også for oss en mulighet for jobbing fra mai til september med ansvar for Resepsjon i August og september om dette viser seg å være en mer aktuelt løsning.
Søknad
Vi gjennomfører utvelgelse og intervjuer løpende, så send inn søknaden din så snart som mulig.
Dette kan være begynnelsen på noe fantastisk. Velkommen med din søknad allerede i dag!
Kontaktperson for stillingen
Hege Malin Hvitås
Destinasjonsjef
004794782291
Om bedriften
Sektor
Privat
Nettsted