Skiftleder Burger King Stord
Vi ser etter deg som mener at godt lederskap er grunnlaget for god service. Som skiftleder har du 100% ansvar for driften på skiftet ditt. Du fordeler arbeidsoppgaver, utvikler og motiverer dine medarbeidere.
Vi tilbyr i første omgang en 75% vikariatstilling. I første omgang vil stilling være i 1 år (September 2023), med mulighet for fast stilling videre for den rette personen.
Vi søker deg som:
- Har ledererfaring og evner å jobbe i team
- Har en lidenskap for gode gjesteopplevelser
- Har gjerne erfaring fra restaurantbransjen
- Kan vise til gode referanser
- Behersker godt norsk, alternativt et annet skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig
- Har lyst å være med å videreutvikle bedriften, og bidra til et godt arbeidsmiljø
- Er over 20 år
Som skiftleder i Burger King er du ansvarlig for:
- Driften av restauranten på ditt skift
- Restaurantens gjestopplevelser, matkvalitet og renslighet
- Sørge for opplæring og videreutvikling av ansatte
- Økonomiske resultater
- Til enhver tid sørge for at restauranten drives etter Burger King sitt konsept
Hvorfor skal du velge oss?
- Fordi du er en person som liker å ta ansvar og ta avgjørelser
- Fordi du liker å utvikle deg og lære nye ting
- Vi tilbyr fleksibel arbeidstid
- Vi tilbyr spennende og variert arbeid i høyt tempo
- Hos oss får du en grundig og omfattende lederopplæring
- Hos oss får du verdifull ledererfaring
Hvis du ønsker å utvikle deg, er det mange karrieremuligheter hos oss. Mange av våre kommisjonærer, franchisetakere og ansatte på servicekontoret startet sin karriere på en av våre restauranter.
Om bedriften
Burger King = Home of the Whopper. Det hele startet i Miami, hvor David Egderton og James McLamore hadde en helt enkel visjon -- å servere god, prisvennlig mat av høy kvalitet. Den første restauranten åpnet sine dører i 1954, og den ikoniske Whopper ble servert for første gang i 1957. Whopper ble raskt en folkekjær favoritt, og fortsatte sin reise over stadig nye kontinenter. Burger King har i dag 18.000 restauranter over hele verden, som serverer 2 milliarder Whoppere i året -- fremdeles med den samme visjonen fra 1954.