Kjøkkenmedarbeider annenhver helg, kveld
På Clarion Collection Hotel Grand byr vi på kveldsmat til våre gjester hver dag fra kl 18:00 - 20:00.
Vi søker etter deg som setter din stolthet i å gi våre gjester en god og hyggelig opplevelse hos oss! Du forebereder og lager en delikat kveldsbuffet, og ser til at den er oppfylt og delikat hele kvelden. Hvis du i tillegg elsker å snakke med mennesker og skape hyggelig stemning under kveldsmaten, da har vi jobben for deg. Du har erfaring fra kjøkken, men opplæring vil bli gitt. Arbeidstiden er fra kl. 16:00 - 21:00 hver andre helg, med mulighet for utvidelse av stillingen hvis det er interessant. Du snakker et skandinavisk språk flytende, og/eller engelsk.
Arbeidsoppgavene består i forbereding av kveldsbuffet, oppfølging av buffet, retur av buffet, renhold kjøkken. Når det ikke er servitør på jobb er også rydding av bord og enkel salg av drikke en del av oppgavene.
Vi ser etter deg som er utdvent, løsningsorientert og pålitelig. Vi tilbyr et fantastisk arbeidsmiljø, nydelig hotell og ikke minst mange hyggelige gjester.
For mer info om stillingen, ta kontakt med Kjøkkenleder
Connie Maureen Engelvær, tlf +47 41657004
e-mail: connie.engelvaer@choice.no