Cowsea søker servitør og bartender, heltid, (sesong/deltid)
Servitør (heltid sesong/deltid):
Erfarenhet settes pris på, men er ikke et krav.
Som servitør på Cowsea er du bekvem med et høyt tempo, og sosialt miljø. Du som søker er minst 20 år gammel, og klar for en variert arbeidshverdag. (kveld og helg)
Du trenger ikke å ha jobbet i resturant, men erfaring er et pluss. Viljen for å lære er mer enn nok for deg som er ny i bransjen!
Bartender (heltid sesong/deltid):
Her må du ha minst 1 år med relevant erfaring. Som bartender på cowsea har du en genuin interesse for coctails og elsker å jobbe i et hektisk og hendelsesrikt miljø. Du har (minst) grunnleggende kunnskap om bartenderyrket og sulten på å lære mer.
(start omgående, senest 1.mai.)
Send e-post med søknad til post@cowsea.no
Husk å merk søknaden med hvilken stilling du søker samt om det er snakk om heltid/deltid.
Om bedriften
På Cowsea får du servere mat både fra sushibaren og grillen. Her får du en kombinasjon fra begge kjøkken, med både fisk og kjøtt. Et moderne og kult konsept, der de sene nattetimene får en høy coctailfaktor med høyt trykk.