KJØKKENASSITENT
Sjømatrestauranten Første Reis
UNDER KOLLEN 2, 1680 Skjærhalden
Om jobben
Er du den vi ser etter ? Vi ser etter deg som har glimt i øyet og hele tiden jobber for å være den beste utgaven av deg selv. Trives med folk rundt deg store deler av dagen, takle stress fylte dager like så godt som stille dager. Og med ett brennende ønske om å jobbe innen restaurantbransjen.
Stillingstittel
KJØKKENASSISTENT
Oppstart
16. juni 2024
Type ansettelse
Sesong, heltid 100%
Arbeidstid
Vakt, dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk eller skandinavisk
Antall stillinger
2
Hva vi ser etter
Vi ser etter deg som
Vet hva det vil si å jobbe i ett heltisk arbeidsmiljø
som er arbeidssom og hele tiden strekker deg etter å gi det beste av deg selv til en hver tid
Plikoppfyllende og ærlig
Evner å jobbe i team - bidra positivet til ett godt arbeidsmiljø
Strukturet og ryddig
Øyne for detaljer utenom det vanlige
Se dine kolleager og være en god kolleag
Har ett mål om å bli kokk etter endt utdannlese
Arbeidsoppgaver
Vi ser etter deg som som
ønsker ett stabilt og forutsigbart arbeidsforhold
har høy arbeidsmoral og er arbeidssom
er en gledesspreder og alltid har ett mål om å bidra til bedriftens beste
er strukturet og ryddig
øyne for detaljer
god forståelse for drift og samarbeid
kunne jobbe selvstendig og se hva som behøver gjøres
Vi tilbyr
Vi tilbyr gode arbeidsvilkår i ett stabilt arbeidsmiljø med høy trivselfaktor og ordnede arbeidsforhold
Betalt prøvejobb periode - før ansettelse
Mulighet for personalbolig om ønskelig
Ett flott nærmiljø med liv og røre
Trivelige kolleager med mye morro / sosialt
Flott natur nær havet
Kort vei til Sverige
Lang sesong
Med mulighet for fast ansettelse etter sesong om du er den rette
Om bedriften
Sjømatrestauranten Første Reis ble etablert i 2009 og går inn i sitt 15 drifts år.
Arbeidsmiljøet er ungt og arbeidsmoralen er høy.
Første Reis ligger sentralt plassert midt på brygga i Skjærhalden. Skjærhalden er tettstedet i turistkommunen Hvaler i Østfold.
Restauranten er godt besøkt både sommer og vinter.
Menyen bygges på Norske råvarer og loklat og kortreist der det er mulig å fremskaffe.
Hovedsesongen starter rundt påsketider og strekker seg godt ut på høsten. Sommeren byr på ett yrende folkeliv, live konserter og fullsatt restaurant.
Stedet teller 8 heltidsansatte året om og i høysesong teller staben ca. 50 ansatte.
Svært mange kommer igjen sesong etter sesong for å jobbe med oss. Første Reis regnes som en stabil arbeidsplass, med høy trivselfaktor og gode ordnede arbeidsforhold.
Restaurantens øverste leder deltar aktivt i den daglige driften og vil hele tiden være en del av teamet.
Facebook
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2604575
- Sist endret
11. april 2024
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
30c31c0d-98ff-46ea-9903-681c53c5d9d1