Kjøkkensjef
Arbeidsoppgaver Til å lede vårt kjøkken, søker vi en kjøkkensjef som skal:
-
lede og være del av et kokketeam på tre personer
-
organisere den daglige driften av kjøkkenet
-
planlegge innkjøp av mat
-
sørge for at menyene og maten holder høy kvalitet
-
ha ansvar for lager og god økonomistyring
-
ha ansvar for oppvask
-
ha ansvar for IK-mat / internkontroll
Kvalifikasjoner
Du har/er:
-
relevant utdanning og erfaring fra bransjen
-
fagbrev som kokk, gjerne med tilleggsutdanning
-
god kjennskap til planlegging og produksjon av buffeter, møtemat, småretter og bankettmenyer
-
behersker ett av de nordiske språkene
Egenskaper
Vi søker en person som ønsker å utvikle seg og som har/er:
-
stor arbeidskapasitet og takler stress
-
flink til å jobbe selvstendig og i team
-
gode samarbeidsevner
-
dyktig til å inspirere og motivere kolleger og medarbeidere
-
fleksibel
-
positiv
Vi tilbyr
-
en spennende og pulserende arbeidsplass
-
konkurransedyktig lønn
-
fri stort sett alle helger og skoleferier
-
hyggelige kunder og kolleger
Om bedriften
Felix Konferansesenter åpnet i 1998, og ligger sentralt til på Aker brygge. Vi er et av Oslos største frittstående konferansesentre med 24 møterom i alle størrelser, inkludert to auditorier. I Restaurant Herr Felix serverer vi daglig vår lunsjbuffet, restauranten har 330 plasser. Felix gir kundene et stort spekter av opplevelser gjennom blant annet dagsmøter, events med fingermat, kvartalsfremleggelser med webcast, pressekonferanser, mottakelser, kick offs og mye mer.