Sous Chef / Assisterende Kjøkkensjef søkes!
Hotel Union Geiranger AS
Hotel Union Geiranger AS, 6216 Geiranger
Om jobben
Stillingstittel
Sous Chef
Type ansettelse
Engasjement, heltid 100%
Antall stillinger
1
Er du vår nye Sous Chef / Assisterende kjøkkensjef?
For vår kunde i Geiranger søker vi etter Sous Chef.
Som Sous chef er du detaljbevisst og kvalitetsfokusert, du har også evna til å levere under press. Du er en utmerket serviceperson
Vi søker en person med fagbrev som kokk og mellomleder erfaring frå lignende konsept. Videre må søkere være utprega serviceinnstilt, og du må ha et genuint ønske om å skape gode matopplevelser for gjesten(e)
Som Sous Chef må du være grunnleggende opptatt av service, glad i folk og være en person som motiveres av å skape store opplevelser. Videre må du være kvalitetsbevisst og ha ei svært godt trena øye for detaljer.
Vi ønsker deg som har erfaring som kokk og et genuint ønske om å utvikle deg selv, samtidig som du bidrar til vårt arbeid, spesielt kreativt.
Du må og ha et mål om å arbeide med mat på aller høgste nivå.
- Bistå kjøkkensjef i drift av kjøkkenet ved Hotellet
- Bistå kjøkkensjef i utvikling og trening av kokker og lærlinger
- Bistå kjøkkensjef i oppfølging av kostnadskontroll, vaktlister, kalkyler og varekost
- Bistå kjøkkensjef med Varebestillinger
- Bistå kjøkkensjef med oppdatering av menyer og viere utvikling av produktet og konseptene
Ønskede kvalifikasjoner:
- Fagbrev som kokk, erfaring kan kompensere for fagbrev
- Du er fleksibel og kan jobbe selvstendig
- Jobber godt under stress
- Beherske både skandinavisk og engelsk
- Du kan vise til og dokumentere tidligere erfaring fra restaurantyrket innen Hotell og Restaurant
- Kjennskap til IK-mat
- Forståelse for økonomisk og kostnadseffektiv drift
- Er strukturert
- God på å jobbe i team og samarbeide godt med restaurant
Personlige egenskaper:
- Du har god erfaring fra hotel og restaurantfaget
- Du er kreativ og har sans for matlaging
- Du er serviceminded og løsningsorientert
Vi tilbyr ei utviklende og spennende stilling i et godt arbeidsmiljø, der du får være med på å skrive ei nytt kapittel av historia sammen med trivelige kolleger.
Annet:
Vi kan tilbyr tjeneste bolig ved verdens vakreste fjord i et verdens arv område og lønn etter avtale. Har du familie er de naturligvis hjertelig velkomne. Som sous chef er du en del av kjøkkenet sin ledergruppe og rapporterer til kjøkkensjef.
Tiltredelse snarestSøknader behandles fortløpende
Er dette noe for deg? Da søker du via "knappen" Søk på stillingen!
Vi vurderer søknadene fortløpende og oppfordrer deg til å sende din søknad allerede i dag.
Er drømmejobben for deg?
For å søke på stillingen, vennligst benytt lenken i annonsen.
The position add in English language
Are you our new Sous Chef / Assistant Chef?
For our customer in Geiranger, we are looking for a Sous Chef..As a Sous Chef, you are detail-oriented and quality-focused, you also have the ability to deliver under pressure. You are an excellent service person
We are looking for a person with a certificate as a chef and middle manager experience from a similar concept. Furthermore, applicants must be distinctly service oriented, and you must have a genuine desire to create good dining experiences for the guest(s). We are looking broadly and want chefs with or without professional qualifications, preferably management experience, preferably as an assistant chef. Both from a la carte, hotels and institutions.
It may also be relevant with positive people who do not have long experience time, so that new graduates are also welcome to apply. You focus on quality and contribute to a good working environment with your colleagues.
Do you have a specialization or something you particularly like? Make it clear in the application as well.
As a Sous Chef, you must be fundamentally concerned with service, love people and be a person who is motivated by creating great experiences. Furthermore, you must be quality-conscious and have a very well-trained eye for detail.
We want you who have experience as a chef and a genuine desire to develop yourself, while at the same time contributing to our work, especially creatively. You must also have a goal of working with food at the very highest level.
Work assignments
Assist the head chef in the operation of the kitchen at the HotelAssist the head chef in the development and training of chefs and apprentices
Assist the head chef in follow-up of cost control, rosters, calculations and cost of goods sold
Assist the head chef with product orders
Assist the head chef with updating the menus and oversee the development of the product and concepts
Wanted qualifications:
Certificate as a chef, experience can compensate for a certificateYou are flexible and can work independently
Works well under stress
Fluent in both Scandinavian and English
You can show and document previous experience from the restaurant profession within hotels and restaurants
Knowledge of IK food
Understanding of economic and cost-effective operations Is structured
Good at working in a team and cooperating well with the restaurant
Personal characteristics:
You have good experience from the hotel and restaurant industryYou are creative and have a flair for cooking
You are service-minded and solution-oriented
We offer a developing and exciting position in a good working environment, where you get to help write a new chapter of history together with pleasant colleagues.
Other:
We can offer service housing by the world's most beautiful fjord in a world heritage area and salary by agreement. If you have family, they are of course most welcome.As a sous chef, you are part of the kitchen's management team and report to the head chef.
Accession urgently
Applications are processed on an ongoing basis
Is this something for you? Then you apply via the "button" Apply for the position!
We assess the applications continuously and encourage you to send your application today.
Is the dream job for you? To apply for the position, please use the link in the advertisement.
If you would like more information, please contact People Møre; alesund@people.no Telephone: (+47) 70 14 99 82
Om bedriften
Sektor
Privat
Nettsted