Vi søker kokker og servitører midt i matfatet
Er du vår nye kokk som vil være med i vårt flotte team av engasjerte medarbeidere på en av norges største sjømatrestauranter?
Fra påske utvider vi vår virksomhet , og søker;
- 1 kokk i heltidsstilling
- 2 kokker i sommersesongen
- 4-5 servitører
KOKK
Vi søker deg som er brennende opptatt av å tilberede god mat fra bunnen av og som elsker å gjøre det lille ekstra for våre gjester i en hektisk hverdag.
Serviceinstilling, fleksibilitet, hurtighet og samarbeidsevne er nøkkelord for stillingen.
Du må ha en indre motivasjon til å yte ekte service, være glad i mennesker og ønsker å utvikle bedriften sammen med vårt team. Veldig mange av våre råvarer får vi fra lokale produsenter/leverandører og dette er ett viktig satsingsområde for oss som du blir en del av.
Kompetanse
- Fagbrev som kokk og /eller erfaring fra restaurant/hotellkjøkken
- Beherske engelsk muntlig
Personlige egenskaper
- Ansvarsbevisst
- Har gode samarbeidsevner og liker å jobbe i team
- Sosial og omgjengelig
Vi tilbyr
- En ambisiøs arbeidsplass og kreativt arbeidsmiljø
- Et godt team av engasjerte og trivelige medarbeidere
SERVITØRER
Som servitør er din hovedoppgave å sørge for at hver enkelt gjest er fornøyd og får den servicen de forventer. Arbeidsoppgavene vil være å ta i mot bestillinger og formidle disse videre til kjøkkenet, servere gjestene, oppdekking og rydding.
Vi søker deg som er utadvent, effektiv og liker å arbeid i et hektisk miljø. Du er en utpreget serviceperson som er oppmerksom og høflig mot gjestene.
Du takler uforutsette hendelser, er ærlig og innehar god arbeidsmoral.
Erfaring som servitør er en fordel, men ikke nødvendig. Aktuelle kandidater må helst være fylt 18 år og kommuniserer godt i norsk eller engelsk.
Skriftlig søknad merket "søknad kokk" sendes på e-post.
Om bedriften
Ansnes Brygger Event har på fire år utviklet seg til å bli øyregionens ledende restaurant, og vi serverer mer ferske skalldyr enn noen annen restaurant i Norge. Utvalget av mat og drikke er stort, med en uformell service og en lett og leken atmosfære som fellesnevner.
Vi driver kjøkken på 5 forskjellige steder i øyregionen, noe som gir våre kokker mulighet til variert og allsidig arbeid.
Vårt hovedfokus på mange av dem er selvsagt variert sjømat, siden vi ligger midt i matfatet. Vår sjømat-bonanza i mange varianter har blitt et varemerke og er viden kjent.
Om sommeren er det et yrende båtliv her, og vi har en rekke aktiviteter og konserter.