Klostergården søker kjøkkensjef/kokk
Vi søker en ansvarsbevisst og kreativ medarbeider som kan ta hovedansvaret for kjøkkendelen av driften og være med å videreutvikle bedriften og serverings-konseptet vårt. Vi søker også etter kokk i sesong/deltidsstilling.
Gode muligheter til å forme din egen arbeidshverdag sammen med engasjerte kolleger.
Tiltredelse helst før påske med mulighet for fast 100% stilling om både du og vi synes det er en god idé.
Ønsker du å bo på Tautra har vi bolig disponibel fra 1. mai.
Om bedriften
Klostergården er en godt etablert allsidig familiebedrift med servering, overnatting, gårdsbutikk, bryggeri, destilleri, produksjon av marmelade, gelé, jus, saft, bakevarer, frukt og bær, vegg i vegg med klosterruinene på Tautra. Sommersesongen er hektisk med mange drop-in gjester, skuldersesongene med grupper og bedrifter på middag, ølsmaking, lunsj til lunsj, kurs og konferanse. Vinteren er roligere med færre gjester og tid til å produsere varer, legge planer, vedlikeholde, fikse og lade batteriene før neste sesong.