Vikariat: RESTAURANTSJEF på Radisson Blu Mountain Resort, Beitostølen
Beitostølen Resort
Bygdinveien 3812, 2953 Beitostølen, Hjemmekontor ikke mulig
Om jobben
Stillingstittel
Restaurantsjef
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast
Arbeidstid
Skift, dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Engelsk, skandinavisk eller norsk
Antall stillinger
1
12 måneders vikariat (svangerskapspermisjon)
Vil du ha en jobb som aldri begrenser seg til 8-16 og som alltid baller på seg med litt ekstra når du egentlig hadde mer enn nok fra før? Vi kan ikke love deg gull og grønne skoger, men vi garanterer gøyale kollegaer og et rikt liv på naturopplevelser like rundt tregrensen til fjells på Beitostølen.
Vi søker en erfaren leder på både administrativt og operativt nivå. Vi ønsker at du har en lederfilosofi som er forenelig med operativ innsats. En som gledes av mestring og som evner å se muligheter der andre kan bli motløse.
Vi har stor tradisjon for og stolthet i vårt samarbeid med ulike utdanningsløp, og du vil periodevis ha en stor og sammensatt avdeling å lede og utvikle.
Til gjengjeld består den gjengen av langt over middels fine folk!
Arbeidsoppgaver:
Struktur- og strategiansvar for Restauranten
Personalledelse
Kvalitetssikring i alle ledd fra innkjøp, salgsoptimering og til gjestetilfredstillelse
Stillingen innebærer både operative og administrative oppgaver
Kvalifikasjoner:
Minimum 5 års erfaring og fagbakgrunn fra kjøkken og eller restaurant
Vinkyndig
God økonomiforståelse og kostnadsstyring
Dokumentert leder- og personalerfaring
Referanser
Personlige egenskaper:
Trygg, uhøytidelig og inspirerende
Sterk gjennomføringsevne
Periodisk spesielt stor arbeidskapasitet
Løsningsorientert
Skandinavisk- og engelsktalende
Vi tilbyr:
En hands-on-arbeidsplass med korte beslutningsveier
Krevende (men givende) jobb i fantastiske omgivelser
Gunstige personalfordeler på tvers av Beitostølen Resort og Radisson world wide.
Kan være behjelpelig med bo-løsning
Vi er en liten gjeng med flat struktur og som har til felles at vi er så gode og trygge på våre ulike fagområder at vi ikke trenger være så selvhøytidelige. Stillingen utgjør også en sentral posisjon tilknyttet kurs & konferanse på tvers av hele Resorten. Restaurantsjefen er del av virksomhetens ledergruppe.
Om bedriften
Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen har omkring 130 rom (fordelt på dobbeltrom, familierom og suiter). Hotellet fasiliterer dagmøter-, konferanser- og messer av stor store volumer (opp til 600 pers.) og er sentral i flere store idrettsarrangementer.
Hotellrestauranten foretrekkes av mange. Spesielt i høysesongene er det mange som har tradisjon for å samle venner og familie til måltider (både buffet og definerte 3-retts menyer) på Radisson. I tillegg får vi lokal og regional anerkjennelse for tematiske perioder og aftener som for eksempel tilknyttet rakfisk.
BEITOSTØLEN RESORT består av hotellet Radisson BLU Mountain Resort samt flere leilighets- og hytteanlegg, totalt 2600 sengeplasser i sentrum av fjellandsbyen 900 m o h. Beitostølen Resort eier også Beitostølen skiheiser og Beitostølen sommerpark. All vår aktivitet er konsentrert til Beitostølen, en av Norges mest populære helårsdestinasjoner, med fantastisk beliggenhet ved porten til Jotunheimen.
Sektor
Privat
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2699844
- Sist endret
1. september 2024
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
246a0222-9cdd-48fc-8f28-258bdc5fc30a