Kjøkkensjef med interesse for tradisjonell norsk mat
Rødberg Hotell
Rudisvingen 10, 3630 Rødberg
Om jobben
Er du en kokk med en forkjærlighet for tradisjonell norsk mat, og ønsker å jobbe på et hotell med dype røtter i lokale mattradisjoner? Rødberg Hotell, kjent for sin tradisjonelle meny og unike gjestfrihet, søker en dedikert kokk til vårt kjøkkenteam!
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Fast, heltid 100%
Arbeidstid
Vakt, dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Skandinavisk
Antall stillinger
1
Hva vi ser etter
-
Har fagbrev som kokk eller betydelig erfaring med tradisjonell matlaging
-
Har lidenskap for norsk mat og råvarer
-
Behersker et skandinavisk språk, muntlig og skriftlig
-
Har erfaring med både à la carte og selskapsmat
-
Ønsker å videreføre og utvikle lokale mattradisjoner
-
Er nøyaktig, strukturert og kvalitetsbevisst
-
Trives i en hektisk arbeidshverdag og er en lagspiller
Arbeidsoppgaver
-
Ansvar for daglig drift av kjøkkenet og utvikling av kjøkkenet
-
Kvalitetssikring av produksjon og service
-
Ansvar for lagerkontroll, budsjett, innkjøp og varetelling
-
Kreativ meny- og planlegging
-
Planlegging av arrangementer i samarbeid med ledelsen
-
IK-mat/internkontroll
-
Oppfølging av leverandører
-
Tiltak for å redusere matsvinn
Vi tilbyr
-
Konkurransedyktig lønn og arbeidsforhold
-
En spennende mulighet til å jobbe med tradisjonell norsk mat i vakre omgivelser
-
Et inkluderende arbeidsmiljø med fokus på samarbeid og faglig utvikling
-
Forme og utvikle menyen
-
Personalfordeler og hyggelige kolleger
Om bedriften
Vi er et lite hotell beliggende på Rødberg i Numedal.
Vi er et rom-/frokosthotell med egen kafé/restaurant med à la carte-meny, selskapsmat og fokus på tradisjonsmat.
Sektor
Privat
Nettsted
Annonsedata
Rapporter annonse- Stillingsnummer
2716507
- Sist endret
1. september 2024
- Hentet fra
Stillingsregistrering
- Referanse
1aba062f-291e-4d06-8788-1cc3fc9848e6