Vi søker konditor/dessertkokk med fagbrev
I forbindelse med barselpermisjon til vår konditor, søker vi herved etter konditor/dessertkokk med fagbrev.
Stillingen vil i utgangspunktet inneholde arbeid på hovedkjøkken, men arbeid i andre avdelinger må påberegnes.
Arbeidsoppgaver:
- Utvikle og fornye kjøkkenets dessert og kakeutvalg
- -Holde et høyt matfaglig nivå
- -Mat og vin i kombinasjon (restaurant desserter)
- -Varekost og varestyring
- -Utvikling av råvarer, nye retter, kombinasjoner
- -Inspirator for lærlingene og F&B generelt, som også inkluderer oppfølging av konditorlærlinger.
Mål:
Scandic Maritim skal ha en sterk posisjon i Scandic-kjeden og landet generelt, og være velkjent for sine kombinasjoner, nyskapning og kreativitet innen mat og drikke. Ved fokus på kvalitet og hjemmelaget skal dessert/bakeri være en velkjent smaksopplevelse på vårt hotell.
Arbeidstid:
Fulltid
Vi søker deg som er arbeidsvillig, kreativ, faglig sterk i dette segmentet, jobber selvstendig og liker et travelt miljø.
Stillingen er underlagt kjøkkensjef
Om bedriften
Scandic Maritim
Hotellet ligger med nydelig utsikt over Smedasundet, sentralt plassert i Haugesund sentrum. Byens største hotell, og en velkjent arena for kurs, møter, konferanse, show og events. Hotellet innehar Rogalands beste frokost, og har fire av Haugesunds beste restauranter under samme tak.
Scandic Maritim har 311 rom, 21 fleksible møterom i forskjellige størrelser, der det største rommet kan ta imot opptil 870 personer.