Motivert og engasjert kokk
Vårt kjøkken har de siste årene holdt høy standard, og dette har også gjestene fått med seg.
Det serveres en 3-retters meny hver kveld kl. 20:00, og denne blir laget ut fra hva som er tilgjengelig av råvarer, og av kokkens inspirasjon.
I tillegg har vi i sommerferien en kafeteria som vi i år ønsker å utvikle med mer lokal mat og smaker.
Hos oss har kjøkkenet mer eller minde frie tøyler når det kommer til menyen, så lenge det er god kontroll på varekost. Så her er det gode muligheter for å "leke" seg for den som har interesse for å utvikle seg og prøve nye ting. Vi streber etter å bruke lokale/norske råvarer, og at det er gode smaker samtidig som det ser fint ut og metter.
Vi er også medlem i nettverket www.visitfjellet.no, hvor vi har mulighet til å kunne tilby jobb hos andre bedrifter andre deler av året. Dette kan gjøre at du har mulighet til å få en helårsjobb, samt få erfaring fra andre bedrifter.
Se gjerne vår facebookside, instagram og nettside for hva slags type mat vi har servert.
Oppstart snarest.
Om bedriften
Jotunheimen Fjellstue ligger langs FV55 over Sognefjellet i hjertet av Jotunheimen. Vi har sesongåpent fra påske til medio september, med hovedsesong juli/august.
Vi har 16 dobbeltrom og to enkeltrom, og hovedgruppen av gjester er nordmenn.
De siste årene har vi bygget opp et godt rykte på mat og service, og dette ønsker vi å videreutvikle med dyktige ansatte også denne sesongen.
Det er planer om større oppgradering av konseptet de kommende år.
Vi har mulighet for losji på stedet med nyrenovert personalbolig, der de ansatte bor gjennom sommeren.