Kanelsnurren AS søker etter en dyktig og nytenkende konditor
Stillingen vil innebære stor grad av frihet og påvirkningsmuligheter.
Kanelsnurren Gourmet bakeri vokser jevnt og har store ambisjoner. Med på laget trenger vi en nytenkende, kreativ og ambisiøs konditor.
Vi ser etter en allrounder med interesse for faget og er oppdatert på nye trender innenfor mat. Det er viktig at du er engasjert og motivert for å ta i ett tak. Arbeidet krever at du jobber like godt selvstendig som i team, og at du ser utfordringer som en naturlig del av arbeidsdagen.
Arbeidsoppgaver:
· Planlegge og produsere konditorvarer
· Pakke kaker til alle våre utsalg
· Utvikling av nye kaker
· Kvalitetssikring
Din profil:
· Fagbrev som konditor
· Relevant erfaring fra yrket er ønskelig
· Har gode norsk kunnskaper, skriftlig og muntlig
· Kan jobbe effektiv og selvstendig
· Ansvarsbevisst og grundig i jobbutførelse
· Kvalitetsbevisst
· Være nytenkende, kreativ og oppdatert på nye trender
Vi kan tilby:
· Gode utviklingsmuligheter i et nytt bakeri
· Spennende stilling og en innholdsrik hverdag i et godt arbeidsmiljø
· Mulighet for å styre mye av arbeidsdagen selv
· Lønn etter kvalifikasjoner og tariff
· Arbeidstid vil primært være dagtid samt turnus i helger
· Arbeidssted er på Forus, Sandnes
Vennligst merk hvilken stilling du søker på.
Om bedriften
Det finnes ingen snarvei til godt håndverk derfor bruker vi hendene våre, naturlige ingredienser og god tid når vi baker vår daglige bakst. Ambisjonen er den samme hver gang vi setter en ny deig, å servere smaksopplevelser du alltid vil lengte tilbake til...
Vi har pr i dag 7 serveringsteder som alle er sentralt plassert der folk liker å ferdes og sult må stilles. Uansett hvor du besøker oss, kan du nyte fersk bakst fra vårt gourmetbakeri. I Stavanger og Sandnes kan du innta en velfortjent kaffe, frokost eller lunch i kafeen og gå på skattejakt blant sjokolader, teer, marmelader og andre fristelser i vår deli.
Ingenting overlates til tilfeldighetene hos Kanelsnurren. For eksempel er det ingenting som heter "kunder" her. Her omtales man konsekvent som gjest. Og for ens gjester er jo kun det beste godt nok. Kanskje er det også derfor folk flest føler seg så velkomne blant Kanelsnurrens dufter og smaker.