75% Fast stilling. Kreativ og ansvarsfull deltidskokk på Kirkeng Camping & Event
Kirkeng Camping & Event er i stadig utvikling, og søker etter deg som kan gi gode smaksopplevelser i Aremark! På Kirkeng Camping & Event har vi alle type gjester, alt fra de som ønsker seg "matbit på farten" til de som ønsker å nyte en søndagsmiddag i våre lokaler. Det er viktig for oss at alle får en herlig matopplevelse levert fra oss, uansett hvilken type mat vi leverer.
I stillingen som kokk vil vi vektlegge selvstendighet, kvalitetsfokus, ordentlighet og evne til å samarbeide. Vi vil ha deg som er sulten på å lære, har øye for detaljer og som kan representere vårt bedrift på ytters beste mulige måte.
Du vil kunne påvirke og være kreativ ifht menyen, hvor det må tilpasses markedet og etterspørsel.
Åpningtider vil i hovedsak være tirsdag, fredag, lørdag og søndag, men mulighet for flere åpningsdager ved behov.
Det vil også være mulighet for ekstra arbeids ifht selskap, minnestund, eventer o.l.
Du får grundig opplæring i oppskrifter, renholdsrutiner og riktig behandling og oppbevaring av matvarer, som sørger for at kjøkkenet til enhvert tid oppfyller IK-matkravene.
Stillingen er et prøveprosjekt på 6 mnd, med mulighet for forlengelse om det vellykkes.
Om ønskelig, kan stillingen også utvides med renholdsansvar
Hva forventer vi av deg?
- Gode samarbeidsevner, også under stressige perider
- Gi utmerket service, og strekker deg langt for fornøyde kunder
- Kreativ, selvstedig og arbeidsom.
- Erfaring med resturantkjøkken
- Kjent med IK-mat
- Utvikle egen kunnskap og ferdigheter
Snarlig ansettelse! Vektlegger gode referanser og arbeidserfaring
Om bedriften
Kirkeng Camping & Event har i over 30 år hatt fokus på gjester og service.
I 2016 gjorde vi store oppgraderinger, og er den eneste 4-stjernes camping i Østfold.
Samme år startet vi en egen event-avdeling, med arrangement for både privatpersoner og bedrifter, og er en av få aktørere i markedet som tilbyr matservering, lokale, overnatting, aktiviteter og transport.
Vårt selskapslokalet ble kjøpt og pusset opp i 2018, som nå skal utvides til fast matservering. Vi har stort fokus på gode smaker og kvalitet på maten som serveres, og ønsker å bygge opp et møtested for turister og innbyggere.