Hotellmedarbeidere
Vi søker hotellmedarbeidere til vårt hotell.
Vi trenger å styrke vårt team og søker med dette etter flere ekstrahjelper med mulighet for fast ansettelse i vår:
· Husøkonomavdeling
· Restaurant & Konferanseavdeling
· Kjøkkenavdeling (har også en 100% ledig stilling som kokk)
Oppstart: Snarest
Vi er på jakt etter positive og engasjerte medarbeidere, som kan starte fortløpende. Her trenger vi personer som liker å jobbe i høyt tempo, er effektive og strukturert i sin jobb.
Husøkonomavdeling
Ansvarsområder:
· Renhold av hotellrom
· Renhold av fellesområder og korridorer
· Utføre arbeid i henhold til vår kvalitetsnorm
· Levere god service til våre gjester
· Opptre profesjonelt ovenfor dine kollegaer
· Håndtere lost and found
Ønsket kvalifikasjoner:
· Gjerne tidligere erfaring med renhold
· Du kan snakke norsk og/eller engelsk
· Fleksibel og løsningsorientert
· Kan jobbe dagtid og helger
· Kunne spre glede rundt deg
Restaurant & konferanseavdeling –
servitør / servicemedarbeider
Ansvarsområder:
· Servering av mat og drikke i vårt Cockpit restaurant
· Ansvar for at konferanse-pausebuffet holder hotellets standard
· Levere god service til våre gjester
· Veilede gjestene gjennom menyene på best mulig måte
· Ansvar for eget kassaoppgjør og egne bestillinger
· Generell kundebehandling (oppfølging og tilrettelegging) i konferanseavdelinger
· Klargjøring og rydding av møterom og gjestearealer
Ønsket kvalifikasjoner:
· Gjerne tidligere erfaring fra en servicestilling
· Du kan snakke norsk og/eller engelsk
· Fleksibel og løsningsorientert
· Kan jobbe ulike tider på døgnet, samt kveldsvakter og helger
· Har godt humør og kunne spre glede rundt deg
· Liker å jobbe sammen i et team
· Du må være fylt 20 år
· Ha førerkort og kjøre bil – det er ikke et krav, men en fordel
Kjøkkenavdeling -
kokk (heltid jobb 100% og ekstrahjelper) /
kjøkkenmedarbeider / oppvaskhjelp
Kokk – ansvarsområder og ønsket kvalifikasjoner:
· Har interesse for mat og erfaring fra kjøkken, gjerne ha fagbrev som kokk eller relevant erfaring (minst 2 år)
· Forberedelse og produksjon til frokost / lunsj / middag
· Varehåndtering og lagerkontroll
· Kvalitetssikring av produksjon
· Har god kunnskap om IK-mat og HMS
· Du kan snakke norsk og/eller engelsk
· Kan jobbe ulike tider på døgnet, samt kveldsvakter og helger
· Har godt humør og kunne spre glede rundt deg
· Liker å jobbe sammen i et team
· Ha førerkort og kjøre bil – det er ikke et krav, men en fordel
Oppvaskhjelp / kjøkkenmedarbeider – ansvarsområder
og ønsket kvalifikasjoner:
· Oppvask og renhold
· Bistå kokkene med forberedelse og produksjon av mat
· Bistå med leveranser, varehåndtering og lagerkontroll
· Ha førerkort og kjøre bil – det er et krav
· Jobbe effektivt
· Er fleksibel - kan jobbe ulike tider på døgnet, samt kveldsvakter og helger
Hvis dette kunne være noe for deg, så send inn en søknad til oss. Skriv gjerne i hvilken avdeling du ønsker å jobbe i.
Om du har noen spørsmål så kontakt:
Husøkonom Gerd Bente Skar på e-post: gerd.skar@parkinn.com
Restaurantsjef Ewelina Malita på e-post: ewelina.malita@parkinn.com
Kjøkkensjef Rafal Kwidzinski på e-post: rafal.kwidzinski@parkinn.com
Om bedriften
Norlandia Hotel Group drifter totalt 30 hoteller i Norge og Sverige.
Med fokus på våre ansatte er vi et av Nordens beste hotelldriftsselskap. Vi har ett hovedfokus, å skape god gjeste- og medarbeideropplevelser. At våre gjester er fornøyde og at du som medarbeider trives på arbeidsplassen, har alt å si for vår felles suksess.