Kokk
Er du glad i mat og mennesker, har en høy produksjonskapasitet samt liker å jobbe i team? Da kan du være den rette kokken for oss. Som kokk hos oss trives du med å være i front ut mot kunden. Du er god til å sjonglere med ulike arbeidsoppgaver igjennom arbeidsdagen og lager helst all mat fra grunnen av. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av:
- Produksjon av variert god mat med høy grad av kvalitet
- Baking av brød av ulike teknikker
- Servering av ulike måltider
- Varemottak
- IK Mat
- HMS rutiner
Ønskede kvalifikasjoner:
- Fagbrev som kokk
- Erfaring fra hotell, restaurant eller kantine
Personlige egenskaper:
- Gode samarbeids- og kommunikasjons evner
- Selvstendig og fleksibel
- Ryddig og strukturert
- Engasjement for jobben og godt humør
Vi tilbyr:
- Godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse
- Konkurransedyktige betingelser
- En spennende arbeidsplass med muligheter for videre utvikling
- Faglige kurs
Om bedriften
4Service driver personalrestauranter, renhold for bedrifter, catering og andre servicetjenester for offentlige og private bedrifter også offshore. Vi er markedsledende tilbyder innen anleggshotell for verksteds- og entreprenørbransjen i Norge. Vi opplever betydelig vekst hos oss, og knytter stadig til oss dyktige leverandører og ansatte i vårt marked. Vi er stolte av hele 4Service konsernet og alle våre ansatte.
Gjennom konseptene De Tre Stuer og Eir driver 4Service personalrestauranter i privat og offentlig sektor etter et gjennomarbeidet og kvalitetssikret driftskonsept. De representerer per i dag 100 steder i Trondheim og Oslo. Vi har en fin webside du bør ta en titt på: www.detrestuer.no