Ledig stilling som konditor hos Åpent Bakeri Produksjon as
Åpent Bakeri er et ekte håndverksbakeri som bygger på kunnskap og rene, naturlige råvarer. Firmaet ble grunnlagt i 1998 av Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang. En del av strategien til Åpent Bakeri er å produsere så mange varer som mulig selv, så man har full kontroll over kvalitet. I tillegg samarbeider vi med et knippe utvalgte leverandører. I dag teller Åpent Bakeri to bakerier, inkludert et kjøkken, og 15 utsalg, hvorav 4 av stedene har eget kjøkken.
Vi søker konditor med erfaring og svennebrev eller tilsvarende til 100 % stilling i vår konditoravdeling.
Vi ser etter en faglig sterk, nøyaktig og effektiv konditor til vårt konditori. Arbeidet vil bestå i produksjon av alt av Åpent Bakeris konditorvarer, sesongprodukter samt å bidra i å utvikle, implementerenye impulser og produkter i assortimentet. Åpent Bakeris konditori produserer for det meste produkter i segmentet "hyllevarer" og svært lite klassiske kaker.
Videre ønsker vi en person som vet å jobbe ryddig, rent, systematisk, effektivt og er punktlig med god kunnskap om IK-mat og som er god på å jobbe i et team.
Siden komunikasjone stort sett går på engelsk i produksjonen er dette et krav at søker behersker.
Åpent Bakeri er godkjent lærebedrift og har som uttalt mål om at alle lærlinger går ut med høyeste karakter. Vi har til enhver tid ambisjon om å ha lærlinger i bedriften og stillingen vil også innebefatte ansvar for faglig oppfølging av disse i det daglige arbeid.
Åpent bakeri ligger sentralt i Oslo på Sagene.
Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med gode muligheter for den som er villig til, å har ønske om å utvikle seg faglig. Åpent bakeri har bakere og konditorer som hver dag jobber sammen for å nå bedriftens mål om høy kvalitet på produktene.
Arbeidstid vil i hovedsak være på dagtid. Noe helgejobb må påregnes.
Lønn: Etter avtale
Formel utdannelse: Svennebrev i konditorfaget.
Synes du dette kunne være spennende? Vi gleder oss til å komme i kontakt med deg.
Du kan lese mer om Åpent Bakeri her: www.apentbakeri.no
Link til søknadsskjema: Send søknad