Sous Chef som ønsker ansvar
Om du vil jobbe i en liten og innovativ bedrift, bidra til løsninger, tørre å si din mening og være en viktig brikke som ønsker ansvar og ser kunden, da passer jobben for deg.
Vi er et lite team og leter etter deg som ønsker å skape en Matdestinasjon sammen med oss.
Dine kvalifikasjoner:
- Fagbrev som kokk.
- Min 2-3 års erfaring.
- Like å jobbe organisert og effektivt.
- Ønske å jobbe som kokk på landet der råvarene vokser.
- Beherske norsk og engelsk.
- Være fleksibel og kunne ta i et tak i hele organisasjonen.
- Være glad i friluftsliv og natur
Vi kan tilby deg:
- En fleksibel hverdag med ansvar.
- Varierte og utfordrende arbeidsdager.
- Fleksibel og variert arbeidstid.
- En spennende stilling i et meget godt arbeidsmiljø.
- Mulighet for videreutvikling innenfor en spennende bransje.
- En jobb i landlige omgivelser og tett samarbeid med bonden.
- Lønn og tiltredelse etter avtale.
- Krav til kompetanse
- Fagbrev som kokk
- 2-3års erfaring
Om bedriften
Til Elise Fra Marius er en matdestinasjon på Helgeland, med konseptet Fra beite til bord.
Vi har matbar, storstue, møtelokale, låve og syv overnattingsrom med eget bad. I storstua legger vi til rette for matopplevelser, unike feiringer, brylluper og møter for din bedrift. På sommeren er det mulig å booke låven til selskap.
Alt er idyllisk plassert, mellom fjord og fjell.
Vi - min samboer Marius og jeg (Elise) - har stor tro på å bringe matopplevelsen til der råvarene gror på landet, og ikke omvendt.