Kjøkkensjef
Stillingsannonsen er inaktiv.Bardufosstun As
Ole Reistads vei 116, 9325 Bardufoss
Vi søker en fleksibel og erfaren kjøkkensjef som har fokus på god hjemmelaget mat. Det er viktig med streng kvalitet i alle ledd, kostnadsfokus og nytenking.
Du vil ha det daglige driftsansvaret for kjøkkenet. Som kjøkkensjef vil arbeidsoppgavene innebære all organisering av kjøkken, utarbeide arbeidsplaner, kalkulering av rettene som serveres og å ha hovedansvaret for kvalitetskontroll og HMS-rutiner. Det viktig for oss med en kjøkkensjef som kan inspirere og motivere medarbeiderne.
For rett person vil det være store muligheter for å være med på å videreutvikle vårt anerkjente kjøkken. Kjøkkenet og spisesalen er basert på buffetservering og delvis husmannskost.
Arbeidstid vil kunne inkludere kveld, helger og helligdager.
Vi ønsker:
En fleksibel og positiv kjøkkensjef som skal være med å utvikle vårt sunne mattilbud. Du kan planlegge og er strukturert og trives med å jobbe nært opp mot kundene. Du brenner du for mat og syntes kjøkkendrift er spennende og motiverende. Ønsker du å lede en flott gjeng, bygge lagmoral og sterk teamfølelse sammen med dem? Da ser vi frem til å høre fra deg.
Krav til kompetanse
- Fagbrev (lang erfaring kan veie opp for fagbrev)
- Kunnskap om internkontroll
- Behersker norsk godt muntlig og skriftlig, evt. annet skandinavisk språk
- Beherske engelsk
Ønsket kompetanse
- Erfaring fra lignende stilling tidligere
Personlige egenskaper
- Ansvarsbevisst
- Gode lederegenskaper
- Engasjerende og inkluderende
- Fleksibel
- Kreativ og nytenkende
Vi kan tilby
- 100 % fast stilling
- Lønn etter avtale
- Godt og stabilt arbeidsmiljø
Om arbeidsgiveren
Arbeidsgiver
Bardufosstun As
Adresse
Ole Reistads vei 116, 9325 Bardufoss
Hjemmeside
Bardufosstun AS eies av Norges idrettsforbund og Troms og Finnmark idrettskrets. Vi tilrettelegger for idrettssamlinger, samt at vi tilbyr overnatting, kurs/konferanser og bespisning både her og via catering til andre alle kundegrupper. Rundt Bardufosstun finnes flere moderne idrettsanlegg som gir flotte muligheter for trening og konkurranser.
Vi har et moderne anlegg som ble utvidet med en ny hotellfløy i 2018. Samlet overnattingskapasitet utgjør 130 senger, samt kapasitet på rundt 100 i kurs-/konfereanselokaler i normalsituasjon. Kjøkkenet ble oppgradert i 2017 og spisesalen har under normalsituasjon plass til over 100 personer.
Om stillingen
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Antall stillinger
1
Oppstart
Etter avtale
Heltid/deltid
Heltid
Sektor
Ikke oppgitt
Arbeidsdager
Ukedager, Lørdag, Søndag
Arbeidstid
Dagtid, Kveld
Arbeidstidsordning
Turnus
Sist endret: 9. desember 2020
Hentet fra: Stillingsregistrering
Referanse: ee2760c6-bbba-419c-99b6-1b444d713a37
Stillingsnummer: ee2760c6-bbba-419c-99b6-1b444d713a37