Ferievikarer sommeren 2019: Cafèbetjening, Kokk med fagbrev og Lagermedarbeidere ved avd. Mat&Cafè - Divisjon St. Olavs driftsservice
St. Olavs driftsservice leverer støttetjenester av høy kvalitet til St. Olavs hospital og andre helseinstitusjoner i Helse Midt-Norge. St. Olavs driftsservice består av 11 avdelinger og har som målsetting å være best på alle de tjenestene som støtter under sykehusets kjernevirksomhet.
Mat og Café sørger hver eneste dag for at pasienter, pårørende, ansatte og studenter ved St. Olavs hospital kan nyte varierte og nylagde måltider fra frokost til kvelds. Mat og Café er stolte av å lage mye av maten fra bunnen av og har fokus på bruk av økologiske og lokalt produserte råvarer. Mat og Café er sertifisert etter standarden NS-EN ISO 9001:2008.
Vår visjon: Mat og Café skal bidra til at måltidene er dagens høydepunkt
Arbeidsoppgaver
- For Kokk:
- Produksjon av kald og varm mat til pasienter/kunder/ansatte
- Produsere riktig mengde mat, av riktig kvalitet, til riktig tid, etter resept.
- For Cafèbetjening:
- Betjene kunder og kasse, kjøkkenrenhold, salatbar og påsmurt. Kjøkkenrenhold.
- For lagermedarbeidere:
- Mottak og kvalitetskontroll av varer.Pakking og utsending av varer til sykehusets avdelinger og caféer.Elektronisk håndtering av ordrer i vårt logistikksystem.
- Felles:
- Jobbe etter eksisterende kvalitetssystem, turnusarbeid, bidra til et godt og positivt arbeidsmiljø
Kvalifikasjoner
- For Kokk:
- Fagbrev som kokk
- Kreativitet innen matfaget
- Interesse for og kunnskap om mat
- Allsidig erfaring
- For Cafèbetjening:
- Ingen formelle krav
- For Lagermedarbeidere:
- Kunnskap innen logistikk og lagerarbeid
- Ønskelig med fagbrev innen logistikk
- Erfaring fra ordrebehandling og varemottak
- God fysikk (noen tunge løft må påregnes)
Personlige Egenskaper
- Kundevennlig og serviceinnstilt
- Like faglige utfordringer
- Fleksibel og samarbeidsvillig
- Selvstendig og nøyaktig
- Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
Vi tilbyr
- Vi tilbyr ferievikariat i et spennende og hektisk arbeidsmiljø ved avdeling Mat og Cafe.
Kontaktinformasjon
Gunn Sofie Røvik, Seksjonsleder, +47 72 57 46 37
Eva Nymark Heksem, Seksjonsleder, +47 920 67 718
Kjetil Oden-Haugen, Seksjonsleder, +47 72 82 70 20
Terje Våg, Seksjonsleder, +47 926 52 031
Nøkkelinformasjon:
Annonsør:St. Olavs hospital
Ref. nr.:4028820717
Stillingsbrøk: 100%
Ferievikar
Antall stillinger: 5
Søknadsfrist: 04.03.2019
https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=4028820717&company_id=570918330&culture_id=NB-NO
For elektronisk søknadsskjema:[Klikk her]
Om bedriften
St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge. Hovedtyngden av virksomheten er lokalisert i Trondheim der vi har et av Europas mest moderne sykehusanlegg. Sykehuset er bygd integrert med Fakultet for medisin og helsevitenskap ved NTNU, og her arbeider klinikere, forskere og studenter side om side. St. Olavs hospital har ca. 10 500 ansatte og et brutto budsjett på 10 milliarder kroner. Det er en målsetting at arbeidsstyrken gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. Mer informasjon finnes på www.stolav.no
(Arbeidsgiver ønsker ikke å bli kontaktet av telefonselgere)