Vi søker kokk med hjerte for naturen og norske råvarer.
(see bottom for english version)
Vi søker etter forsterkninge til kjøkkenet vårt for sesongen 2023. Et nytt medlem av teamet som vil være med på å gjøre våre gjesters opplevelse her på Juvet komplett. Samt kvalitetssikre og videreføre utviklingen av matkonseptet på hotellet.
Hvem søker vi etter:
- Du har ikke nødvendigvis en formell utdannelse, men har pasjon for håndverket, er entusiastisk og finner gleden i å jobbe med lokale råvarer.
- Har erfaring fra hotell og restaurant, kan arbeide selvstendig og trives i en dynamisk hverdag.
- Stillingen krever en viss interesse for andre mennesker, og trivsel i vertskapsrollen. Vi er et lite hotell med nær kontakt med våre gjester, og det er meget viktig for oss at du er positiv, hjelpsom og imøtekommende.
- Deg som ser for seg en fleksibel hverdag hvor man ikke står ved kjøkkenbenken absolutt hele dagen. Her må vi på tur å hente råvarer hos leverandørene nedover dalen, lage unike opplevelser til våre gjester inn i restauranten og ute i naturen, samt være med på å gjøre våre gjesters opphold komplett og minneverdig.
Dette kan vi tilby:
- Å være med å utvikle mat - og gjesteopplevelser på Juvet Landskapshotell
- Arbeide i et lite team med engasjerte kolleger, og ikke minst trivelige og interessante gjester.
- En avslappet atmosfære i naturskjønne omgivelser, og flotte fjell å utforske til fots og på ski. Eller kanskje med en fiskestang i hånden?
- Nært samarbeid med de lokale bøndene i Valldal og langs Storfjorden for å sikre levering av lokale råvarer som grønnsaker, frukt, bær, kjøtt, eplemost, sider og øl.
- En arbeidsplass omgitt av flotte fjell for skikjøring, fotturer og sykling.
Kort vei til Strandafjellet Skisenter, Overøye Stordalen skisenter.
Trollstigen ligger 15 minutter unna, og eller kort reisevei til Stryn og Sunnmøralpane.
Elven Valldøla som starter oppe hos oss er kjent for rafting eller kajakk.
Det finnes også muligheter for stisykling, og landeveissykling til f.eks Trollstigen eller
Geirangerfjorden, Hjørundfjorden. - Bolig v/behov
- Lønn etter avtale
- Stillingsprosent: 100 % / 37,5 t/uken
- Ansettelse perioden ca. 1.mars -- 31.oktober 2023
- Arbeidstid fordelt på vakter mellom kl. 07:30 og 23:00 / hverdager og helg.
English version:
We are looking for an additional chef to join our team. There is no requirement about a formal education, but it's important that you have a passion for the profession of cooking, have an interest in local ingredients and food culture.
Are you the right person?
- You can work well in a small team, but also independently in a dynamic work environment.
- You have experience from working in hotel and restaurants.
- You are genuinely interested in people and in creating the best guest experience.
- You are searching for a place close to nature, where it's quiet in the winter, but buzzing a bit more in the high season.
What we can offer:
- Taking part in further develop and ensure good quality food experiences for our guests.
- Work in a small team of devoted colleagues, and not at least our delightful and interesting guests.
- An atmosphere amid nature with low shoulders, surrounded by mountains and forest where we and our guests love to go hiking, skiing, fishing etc.
- To work closely with our suppliers in the valley, the farmers where we weekly gather vegetables, meat, fruit/berries, cider/beer depending on the season of course.
- A place of work that is perfect for you who endorse in skiing, hiking, climbing, biking. Just a short drive to ski resorts, or the river Valldøla for river kayaking or rafting
Salary to be negotiated
100% position in the period from around 1st of March to 1st of November 2023
Work in shifts of 7,5 hours/ 5 days a week. in the period between 07:30 to 23:00
Om bedriften
Vi er et lite familieeid hotell som ligger på Sunnmøre, langs veien mellom Trollstigen og Geirangerfjorden.
Som et av nord-Europas første landskapshotell har vi høstet mye oppmerksomhet for vår enkle nordiske arkitektur sammen med den rå og vakre naturen vi omgir oss med.
Beliggende i Valldal, kanskje mest kjent for sine jordbær, ligger vi midt i matfatet, hvor v har tilgang på ferske grønnsaker, frukt og bær- samt, vilt og lokalt kjøtt fra gårdene i området, Vi er glade og stolte over at vi kan får servere vår gjester kortreist og smaksrike måltider.