Lærling: Ernæringskokk / Institusjonskokk, 2021-2023
Org. nr: - Stillingsident: 4337544834 Presentasjon av stillingen:
Helse Fonna søkjer frå hausten 2021, ein entusiastisk og motivert lærling innan faget som ernæringskokk.
Arbeidsstaden vil være ved Matforsyningsavdelinga ved Haugesund sjukehus. Seksjonen har ca. 40 tilsette.
Det kan bli aktuelt med praksisperiodar ved Matforsyningsavdelinga på Stord, Valen og Odda.
Oppstart i stillinga er ca 20. juni 2021.
Du skriv lærekontrakt med Opplæringskontoret for matfag i Rogaland, medan Helse Fonna er arbeidsgjevar.
Som kjøkkenlogistikksystem nyttar me AIVO2000 for kontroll med logistikk, produkt, reseptar, produksjon, måltidskomponering og næringsberekning av menyar mm.
Arbeidsoppgåver
- Intervju blir gjennomført fortløpande, og tilsetting skjer så fort vi finn den rette.
- Opplæring i ernæringskokkfaget, som innbefatter arbeid i oppvask, kaltldtkjøkken, bakeri, varmtkjøkken, diettkjøkken, personalkantine og pasientkantiner.
Kvalifikasjonar
- Bestått eksamen frå Vg1 Restaurant- og matfag samt Vg2 kokk og servitørfag, eller tilsvarande.
- At du er personleg skikka for yrket (referansar blir etterspurd).
- Har utvist god orden og adferd.
- Dokumentert erfaring frå relevant praksis er ein stor fordel. Td. sommarjobbar, kortare oppdrag, UB. ol.
Utdanningsretning
- Hotell- og restaurantfag
- Kjøkken-/kantinefag
- Ernæring
Utdanningsnivå
- Vidaregåande skule
Personlege eigenskapar
- Interesse og motivasjon for matfaget. Spesielt ernæring og storproduksjon
- Interesse for å jobbe allsidig innan faget frå planlegging, via produksjon og servering til oppvask og skrubb.
- Utprega serviceinnstilling
- Kunna ta ansvar for eiga læring
- God samarbeidsevne ift. kolegaer, pasientar oa. kunder
- Interesse for bruk av elektroniske hjelpemiddel og system.
Må kunne bruke PC med diverse program som arbeidsverktøy. Spesielt office oa. vanlege system.
Language
- Norsk
Vi tilbyr
- 2-årig lærekontrakt, med inngåande, god og allsidig praksisutdanning til fagbrev som ernæringskokk.
- Lærlingansvarleg kokk på kjøkkenet.
- Mange dyktige kokkekollegaer som deltar i opplæringa.
- Fagleg breidde i opplæringa, med praksisperiodar hos samarbeidande produsentar innan: konditori-, kjøtt- og fiskeforedling
- Fagleg oppfølging med bl.a. fagkurs og elektronisk opplæringsbok frå Opplæringskontoret for matfag i Rogaland.
- Eit triveleg og positivt læringsmiljø.
- Trygg og god tilsetting på ein stabil arbeidsplass.
- Bedre mogligheiter for ein sikker og interessant jobb i helse- og sosialsektoren: (sykehus, pleiehjem), skolevesenet, fengselsvesenet eller forsvaret, på boligplattformer og i kantiner.
Kontaktinformasjon
Olav Vikre, Avdelingsleder, (+47) 99 41 70 76, olav.vikre@helse-fonna.no
Øyvind Michaelsen, Funksjonsleder drift, 52732982, oyvind.michaelsen@helse-fonna.no
Arbeidsstad
Karmsundsgt 120
5504 Haugesund
Søk på stillinga:Klikk her
Nøkkelinformasjon:
Arbeidsgivar:Helse Fonna HF
Referansenr.:4337544834
Stillingsprosent: 100%
Anna
Søknadsfrist: 28.02.2021
Om bedriften
I Helse Fonna er vi meir enn 4000 tilsette som har som mål å gi best mogleg behandling og pleie til pasientane våre. Helse Fonna dekker 19 kommunar med rundt 180 000 innbyggjarar. Vi har sjukehus i Odda, Stord, Haugesund og Valen, fire DPS og ti ambulansestasjonar. For å bli betre kjend med oss, kan du sjå www.helse-fonna.no. Følg oss også gjerne på Facebook.