Sous chef
Vi søker en sous sjef på heltid for å forsterke vårt kjøkkenteam.
Vi er på jakt etter en og engasjert person som kan støtte vår kjøkkensjef og bygge opp vårt flotte team. Aktuell kandidat må kunne jobbe turnus, dvs tidlige og sene vakter samt helg.
Arbeidsoppgaver vil inkludere blandt annet:
- jobbe sammen med kjøkkenetamet for å servere nydelige måltider til hotellets gjester
- utvikle a la carte restauranten sammen med kjøkkensjefen
- lede teamet i kjøkkensjefens fravær og bistå kjøkkensjefen med administrative oppgaver som bestillinger, varetellinger etc
Som person er du positiv og smilende og sprer gjerne godt humør blandt dine kollegaer. Du er en naturlig leder som jobber godt i team, er pålitlig og fleksibel, og liker å utvikle dine medarbeidere. Du liker å ha det gøy på jobb og yte det lille ekstra for å garantere en nydelig matopplevelse for våre gjester.
Om bedriften
Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West har 233 rom, 12 konferanserom, Cockpit restaurant og bar, samt treningsrom.
Vi er et lite team som jobber tett sammen og hjelper hverann der det trengs. Vi er et full service hotell med fokus på konferanser og businessgjester som gjerne nyter et måltid i vår a la carte restaurant.
Hotellet er et franchise hotell med Radisson Hotel Group og eies av Norlandia Hotel Group. Begge foretagene er sterke aktører inom hotellmarkedet, noe som kan gi gode karrieremuligheter fremover.