Har du erfaring fra storkjøkken eller er kokk? Les dette!
For vår kunde søker vi en kvalitetsbevisst, våken, positiv person med passion for å bidra til gode matopplevelser. Kunden er veletablert innen sitt felt, og har ett godt og inkluderende arbeidsmiljø. Arbeidsoppgaver
- lage frokost lunsj og middag
- produksjon av mat, koldtbord, varmmat etc.
- renhold på kjøkken og arbeidsstasjoner
- sørge for at IK-mat følges i et allerede etablert system
- menyutvikling
- riktig behandling av råvarer, maskiner og redskap
- varemottak
- lage kvalitetsmat fra bunnen av
Kvalifikasjoner
- passion for mat og matlaging
- erfaring fra hotell eller restaurantkjøkken
- fagbrev er ønskelig, men erfaring og ferdigheter kan kompensere for dette
Personlige egenskaper
- er genuint opptatt av å skape gode matopplevelser
- utholdende
- flink til å samarbeide
- se etter den beste løsning
- omgjengelig, løsningsorientert og fleksibel
- opptatt av å rekke frister
- du liker å arbeide i team men er vel så god til å drive deg selv fremover og har kontroll og oversikt
Språkkunnskaper
Flytende skandinavisk eller engelsk. Vi tilbyr
Gjennom Jobzone får du karrieremuligheter som utleid ansatt til en veldrevet og velkjent aktør i markedet. Rett instilling gir ofte også mulighet til å fast stilling direkte hos kunden.
Konkurransedyktig lønn og et ryddig og positivt arbeidsmiljø.
Har du spørsmål om oppgaver eller generelt for stillingen, kan du kontakte:
Partner Morten Urn | m. 9260 6156 | morten.urn@jobzone.no
Partner Jan K. Berntsen | m. 4005 9009 | jan.berntsen@jobzone.no
Om bedriften
Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet. Vi betjener de fleste bransjer og et bredt spekter av yrkesområder innen privat og offentlig sektor. Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Det innebærer nærhet og tett oppfølging av våre ansatte i oppdrag hos våre kunder. Derfor har vi 40 lokale kontorer rundt om i Norge som ivaretar vår viktige rolle som arbeidsgiver og rekrutteringspartner.