Er du en dyktig kokk som søker nye utfordringer?
Sodexo er et av verdens største servicekonsern med 420 000 ansatte i 64 land. I Norge er vi rundt 1200 medarbeidere og vi omsetter for ca 1,2 milliarder kroner i året. Sodexo bidrar til å øke kvaliteten i hverdagen for våre kunder innen offentlig sektor, privat næringsliv og olje- og gassnæringen, og vi har lang erfaring med drift av ulike servicetjenester. Vi er i front med vårt bærekraftsarbeid som har stor verdi for våre medarbeidere, kunder og samfunnet rundt oss. Les mer om Sodexo på vår hjemmeside www.sodexo.no.
Vi søker en kokk med genuin kjærlighet til mat!
Sodexo søker faglært kokk til en av våre mest spennende kunder sentralt på Skøyen. Her drifter Sodexo personalrestaurant i moderne lokaler, med mål å levere høy kvalitet og hjemmelaget mat til alle våre gjester. Vi ser nå etter deg som er faglært kokk og ønsker å bidra til en personalrestaurant av høy kvalitet. Ditt hovedmål vil være å tilby sunn, velsmakende og hjemmelaget mat til alle som besøker vår personalrestaurant, og du vil også få delansvar for daglig drift, økonomi, varebestillinger og kundeoppfølging.
Hvorfor jobbe hos oss
Her får du gode arbeidstider! Her finner du alt du behøver for å skape kulinarisk magi. Vi i Sodexo er opptatt av livskvalitet for gjester og medarbeidere og du får en arbeidsplass hvor arbeidsglede og topp service er nøkkelord. For at du skal trives og gjøre ditt beste hver dag tilbyr Sodexo ordnede arbeidsforhold, en selvstendig arbeidsdag, gode utviklingsmuligheter og lønn etter avtale. Sodexo har et godt faglig nettverk som kan dra nytte av hverandre.
Du som person brenner for god mat og matlaging
Vår personalrestaurant skal være noe utenom det vanlige. For å briljere i rollen tenker vi at du er en selvstendig, proaktiv og strategisk person som trives med struktur og system. Vi søker deg som virkelig brenner for mat og matlaging og er en nytenkende kjøkkensjef som er opptatt av miljø og samfunnsansvar. Det er en fordel om du er både løsningsorientert og kreativ med tanke på menyer og matfaglig utvikling.
Vi ser for oss at du har minst 3-5 års relevant erfaring fra kjøkken innen hotell eller restaurant. Du må ha svært gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, samt beherske officepakken og generelt godt datakunnskaper.
Du setter gjester, ansatte og gode resultater i fokus og er svært systematisk, tydelig og velorganisert og foretar klare prioriteringer. Du kan gjenkjenne deg i Sodexos verdier: serviceinnstilling, lagånd og utvikling.
Høres dette ut som deg? Ikke nøl - ta neste steg i karrieren med oss! Link til søknadsskjema: Send søknad