Kokk med fagbrev, sommervikar
En ledig vikarstilling som kokk i juni, juli og august.
Til daglig er det er to stillinger som kokk på instituttet. De har ansvar for varebestilling, lagring og tilberedning av mat til alle pasientene og renhold av kjøkken. Arbeidstiden er kl.0640 - 1600 mandag - torsdag. Fri hver helg.
Kokkene har ansvar for tilberedning og servering av måltidene til ca. 50 pasienter hver dag.
Kokkene sørger også for mat og drikke til møter og andre arrangementer etter nærmere avtale.
Krav til kompetanse
- Fagbrev som kokk
- Relevant yrkeserfaring
Personlige egenskaper
- Teamarbeider
- Selvstendig
- Fleksibel
- Godt humør
- Løsningsorientert
Personlig egnethet for stillingen vil bli betydelig vektlagt.
Lønn etter avtale, pliktig medlemskap i Kommunal Landspensjonskasse.
For nærmere opplysninger, kontakt kokk Tone Svendsberget Rygh eller personalsjef Per Inge Engstad, begge kan treffes på tlf 62 42 24 00. For øvrig se hjemmeside www.hernesinstitutt.no
Søknad med CV sendes til: peringe@hernesinstitutt.no Merk søknaden "vikar kokk".
Om bedriften
Hernes Institutt er en ideell stiftelse med beliggenhet i Elverum kommune. Instituttet er leverandør av spesialisthelsetjenester innen arbeidsrettet rehabilitering i Norge, gjennom avtale med Helse Sør Øst RHF. Behandlingsopplegget er en kognitiv, adferdsrettet behandlingsmodell, der pasientenes deltagelse i arbeidslivet er hovedmålet med virksomheten.
Fagmiljøet på Hernes Institutt består av ansatte med helsefaglig spesialistkompetanse, ansatte med kompetanse om arbeidslivet og ansatte med kompetanse om regelverk og tiltaksordninger i NAV. Arbeidet er organisert slik at alle disse faggruppene har et tett tverrfaglig samarbeid, der pasienten innlemmes daglig.
I tillegg til fagpersonene i behandlingsavdelingen er det en administrasjons- og driftsavdeling, slik at det totalt er 41 ansatte på instituttet.