Motivert og engasjert kokk
Vårt kjøkken har de siste årene holdt høy standard, og dette har også gjestene fått med seg.
Det serveres en 3.-retters meny hver kveld kl. 20:00, og denne blir laget ut fra hva som er tilgjengelig av råvarer, og av kokkens inspirasjon.
Hos oss har kjøkkenet mer eller minde frie tøyler når det kommer til menyen, så lenge det er god kontroll på varekost. Så her er det gode muligheter for å "leke" seg for den som har interesse for å utvikle seg og prøve nye ting. Vi streber etter å bruke lokale/norske råvarer, og at det er gode smaker samtidig som det ser fint ut og metter.
Se gjerne vår facebookside, instagram og nettside for hva slags type mat vi har servert.
Om bedriften
Jotunheimen Fjellstue ligger langs FV55 over Sognefjellet i hjertet av Jotunheimen. Vi har sesongåpent fra påske til august/september, med hovedsesong juli/august.
Vi har 18 dobbeltrom, og hovedgruppen av gjester er nordmenn.
De siste årene har vi bygget opp et godt rykte på mat og service, og dette ønsker vi å videreutvikle med dyktige ansatte også denne sesongen.
Det er planer om større oppgradering av konseptet de neste årene.
Vi har mulighet for enkel losji på stedet, der de ansatte bor gjennom sommeren.