Strukturert kokk til Maihaugkaféen
Vi søker etter deg som vil være med å skape nye minner og opplevelser for våre gjester. I tillegg til kafédrift, påtar vi oss selskaper og catering.
Du er glad i hektiske dager, og kan ta i et ekstra tak når det trengs. Du har helst flerårig bransje erfaring.
Du har fremdeles ambisjoner, ønsker å levere gode matopplevelser og ikke minst setter alltid gjesten i fokus.
Du er en god kollega som bidrar til et godt arbeidsmiljø.
Du jobber like godt selvstendig og i team.
Du er strukturert og effektiv i det daglige arbeidet, du har fokus på kvalitet og detaljer. Fagbrev er ikke noe krav, erfaring og interessen for å lage mat er avgjørende.
Tiltredelse etter avtale, senest 1. september.
Vi ser frem til din søknad. Søknadene håndteres fortløpende.
Om bedriften
Frich´s hotell og spisesteder er en stor aktør i Innlandet opp til Trøndelag. Historien strekker seg tilbake til 2. verdenskrig da Olaf Frich startet sin første bedrift på Dombås. Rundt 2000 overtok dagens eier og sønnesønnen Øyvind virksomheten, som har hatt en betydelig vekst i antall serveringssteder og ånden fra Olaf Frich lever videre i nye former.
Maihaugen på Lillehammer er et stort friluftsmuseum med over 200 bygninger fra ulike tider, utstillinger og spisesteder. Maihaugen er åpent hele året, og om sommeren er det stor aktivitet med mange opplevelser for liten og stor.
Frich´s Spiseri Maihaugen drifter i tillegg til museumskafeen, selskapslokaler i historiske bygninger, catering, drift av kafé på Lillehammer Kunstmuseum og Sigrid Undsets hjem Bjerkebæk.