Kokk til Scandic Meyergården Hotell
Kokk til Scandic Meyergården
Vi ser etter deg som er genuint interessert i god mat, lokal kultur og har lyst til å være med på å forme hotellets matfremtid.
Dine arbeidsoppgaver som kokk:
- tilrettelegge og lage mat av høy kvalitet i samsvar med våre ulike matkonsepter
- følge prosedyrer i henhold til IK-mat, renhold og sikkerhet
- bidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet
- følge rutiner for økologiske- og kravmerkede produkter og kildesortering, samt bidra til å redusere matsvinn
- bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og andre avdelinger
- Arbeide dag, kvelder og helger
Vi ønsker at du har:
- fagbrev som kokk
- kan vise til gode resultater fra lignende stilling
- snakker du ett av våre skandinaviske språk er det en stor fordel, men dersom dine engelskkunnskaper er gode og du er en fremragende kokk er det aller viktigst for oss
Personlige egenskaper:
- leken, kreativ og kvalitetsbevisst - du vil få stor grad av frihet til å imponere våre gjester hver eneste dag
- godt humør, liker å by på deg selv og ikke er redd for å servere dine egne retter til gjestene når det er mulig ser vi som et stort fortrinn
Som kokk rapporterer du til kjøkkensjef og du vil jobbe etter vaktliste.
Vi imøteser din søknad så snart som mulig, og vil behandle alle søknader fortløpende.
Har du spørsmål om stillingen, Scandic eller ønsker å vite mer om Scandic Meyergården er du velkommen til å kontakte vår kjøkkensjef.
Tiltredelse i stillingen er så snart som mulig.
Om bedriften
Det største hotellet i Nordland fylke med 249 hotellrom og 1500 i konferansekapasitet. Meyergården er et hotell med en helt egen sjel og atmosfære. Vi ligger sentralt plassert
i Mo i Rana, omkranset av hotellets private hage.
Hotellet har tatt i mot gjester siden år 1925. Meyergården har utviklet seg i flere trinn med utbygging av både hotellrom, restaurant, møterom og ny konferanseavdeling i 2015.