Røros Hotell søker kokker
Vårt travle hotellkjøkken trenger flere flinke kokker.
Vi søker deg som har fagbrev som kokk, og gjerne erfaring fra hotell og restaurant. Du må beherske norsk/skandinavisk eller engelsk godt.
Med vår plassering midt i lokalmathovedstaden Røros, bruker vi mye lokale råvarer fra regionens dyktige lokalmatprodusenter.
Som kokk på Hotell Røros får du lage alt fra enkle lobbyretter, via store buffeter til eksklusive menyer. På kjøkkenet og ellers på hotellet møter du entusiastiske kolleger, som gjør sitt beste for å skape uforglemmelige stunder for våre gjester.
Våre kokker jobber skift, både dagtid, kveld og helg. Fritida på Røros byr på mange muligheter, ikke minst for deg som er glad i friliuftsliv sommer som vinter.
Vi hjelper til med å skaffe bolig.
For nærmere opplysninger, kontakt kjøkkensjef Nicolas Heyvaert, 48163159.
Søknad sendes personalsjef Ragnhild Dåsnes ragnhild.dasnes@roroshotell.no snarest
Om bedriften
Verdenskulturminnet Røros byr på enestående natur- og kulturopplevelser, og begeistrer over 1 million gjester hvert år. Vi er mange som er svært glade i denne lille livlige byen, hvor naturen rammer inn verdensarven på en måte du ikke kan oppleve mange andre steder.
Røros Hotell AS eier og driver Røros Hotell, Vertshuset Røros, Erzceidergården og Kaffestuggu.
Røros Hotell har en stor F&B-avdeling med Lobbybar (småretter), Brasseriet (a la Carte) med ca 40 plasser, Bergrosa (frokost, buffet og selskaper) med kapasitet på 450 personer og bankettkapasitet i Storstuggu for 350 personer.
Trøndelag blir ofte omtalt som norges svar på Toscana, og hvor Røros befinner seg midt i smørøyet. Hotellet er opptatt av å bruke lokale råvarer i stor grad fra regionens mange dyktige og prisbelønte leverandører. Vår visjon er å skape de beste hotellopplevelser på fjellet- med kjærlighet til Røros.
Alle våre steder er medlemmer i De Historiske Hoteller og Spisesteder