Vi søker baker til vårt nye håndtverksbakeri
Vi søker etter en baker i 100 % stilling fast stilling.
Arbeidstid: 37,5 timer pr. uke med oppstart kl. 07.00.
Oppstart: snarest
Arbeidsoppgaver
• Produsere ferske håndbakte bakevarer til våre mat-enheter, samt til egen kaffebar på dagtid.
• Oppgaver innebærer: Steking av bakst, produksjon av deiger, granola, brød, pizza, focaccia, småbakst etc.
• Servering, rydding og renholdsoppgaver, skrubb og IK Mat.
• Opplæring og veiledning av arbeidstakere/deltakere på tiltak.
• Bidra til at deltakere i arbeidstrening kommer ut i ordinær jobb
Ønskede kvalifikasjoner for alle stillinger
• Fagbrev innen matfag (kokk-institusjonskokk-baker-konditor) eller annen relevant utdanning og arbeidserfaring.
• Førerkort klasse B
• Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig
• Erfaring innen arbeid og inkludering
• Kompetanse i veiledning og opplæring voksne, i arbeidsoppgaver (fagopplæring) og arbeidslivet generelt
• Veiledningskompetanse av mennesker med fysiske, psykiske eller sosiale funksjonsnedsettelser
• Kompetanse på hvordan det kan tilrettelegges i arbeidssituasjoner for personer som har behov for spesiell tilrettelegging og tett oppfølging
Personlige egenskaper
• Lidenskap for mat og matlaging
• Serviceinnstilt og glad i folk
• Selvgående og lagspiller
• Ryddig og strukturert
• Fleksibel
• Du ønsker at andre skal lykkes og utvikles
• God på å motivere og legge til rette for de som trenger det i arbeidssituasjoner
Stillingene krever politiattest jfr. Lov om arbeidsmarkedstjenester § 21.
Fremvises ved inngåelse av arbeidskontrakt.
Søknadsfrist 29. september
Kontaktperson:
Espen Rønning
Kjøkkensjef Prima-konsernet
Espen.Ronning@prima-as.no
99477462
Om bedriften
Prima AS er en del av Prima konsernet og drifter to arbeidsmarkedstiltak for Nav. Selskapet drifter ulike opplæringsarenaer som kantiner, catering, jobbfrukt, pakking og monteringsoppdrag, møbelomtrekking, mekanisk verksted, vaktmestertjenester og transporttjenester.
Vi etablerer også nå et bakeri som skal produsere håndverk i bakevarer for alle våre mat-enheter. Bakeriet har lokaler ved vårt hovedbygg på Heimdal, og vil her etablere en intern cafe for ansatte.