Vi søker; Kjøkkensjef, Kokk, Servitør og Renholder på Holmen Lofoten
Holmen Lofoten AS
Holmen Lofoten ligger ytterst i Lofoten i Moskenes kommune, og er et lite rorbuanlegg med røtter tilbake til 1800-tallet. Over en periode på 15 år, har vi satt i stand /rekonstruert de gamle byggene, og også tilført flere nybygg med spennende og moderne uttrykk. Anleggets originale egenart er bevart, samtidig som moderne løsninger er valgt. Vi legger stor vekt på kvalitet i både materialvalg og utførelse. Alle enheter er innredet med enkelt, smakfullt og stilrent Skandinavisk design. Vi tenker på samme måte i forhold til menyen, og har fokus på tradisjon i et moderne nordisk kjøkken.
I løpet av 2019 starter vi opp KITCHEN AT THE EDGE OF THE WORLD, 3 årlige arrangement i samarbeid med internasjonalt anerkjente kokker og bartendere for vår, sommer og høst.
Inspirasjon herfra vil være viktig for hvordan vi presenterer vår egen meny for resten av året. https://vimeo.com/311616671Vi utvider nå og i den anledning søker vi etter flere nye medarbeidere:
- Kjøkkensjef / Kokk
Til vårt åpne kjøkken, som er selve hjertet på Holmen Lofoten, søker vi etter en erfaren, kreativ og selvstendig kokk, som vil være med å bygge opp et konsept litt utenom det vanlige. Du vil få ansvar for å bygge opp og lede kjøkkenet i vår restaurant, med fokus på en meny av høy kvalitet og et kompromissløst blikk på råvarer og finish.
Vi søker en kjøkkensjef/kokk til fast stilling, i tillegg til en kokk i sommersesongen juni/september - med mulighet for fast ansettelse
- Servitører
Til vår restaurant, søker vi etter erfarne og serviceinnstilte servitører som kan jobbe i team og være vårt ansikt utad i vår restaurant. Vi har fokus på en meny av høy kvalitet og et kompromissløst blikk på råvarer og finish og ønsker å servere mat av internasjonal høy klasse, dette og vår visjon for konseptet er viktig å kunne formidle gjennom en avslappet, vennlig og profesjonell væremåte.
- Renholdere
Vi søker etter renholdere til faste stillinger, for å bli en del av vårt team. Vi har fokus på høy kvalitet gjennom alt vi gjør og dette skal også gjenspeiles i det daglige renholdet.
To av servitør- og renholds-stillingene er faste stillinger, de andre to er sommervikarstillinger
Arbeidsoppgaver
Kjøkkensjef / Kokk
- Produksjon av matretter på høyt nivå
- Daglig drift, bemanning og personalansvar
- Menyutvikling - i samarbeid med ledergruppe
- Bestilling av varer, med fokus på bruk av råvarer fra lokale produsenter
- Lagerkontroll
- IK mat, internkontroll og renhold
Servitør
- Servering av frokost, lunsj og middag
- Gjestebehandling og service helt i toppsjiktet
- Utføre vertskapsrollen og skape besøksglede
- Samarbeide godt med de ansatte på kjøkkenet
- Kjennskap til / og etterlevelse av gode rutiner innen renhold er en selvfølge
Renholder
- Vi stiller høye krav til våre renholdere. Det forventes å opprettholde et 5-stjernes nivå.
- Arbeidet består i daglig renhold av våre rorbuer, hotellrom og fellesarealer
Arbeidstid
Kokk og Servitør:
Dag / Kveld
Renholder:
Dag
Ønskede kvalifikasjoner
- Erfaring fra lignende jobb
- Fagbrev er et pluss, men ikke et krav
- Gode kommunikasjonsevner
- Ha gjestens opplevelse i fokus, samt kunne jobbe effektivt under press uten å gå på kompromiss på kvalitet og presentasjon
- Strukturert og selvstendig
- Engasjert i faget, endringsvillig og nysgjerrig
- Kunne sette deg inn i og forstå vår visjon og våre mål for bedriften
- Du er positiv og har et godt humør
Vi tilbyr
- Konkurransedyktig lønn
- Godt arbeidsmiljø
- Vi er behjelpelig med bolig
- Fantastiske naturomgivelser
- Ordnede arbeidsforhold
Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder i Personalhuset Karoline Rosøy Tømmerbakk på krt@personalhuset-sg.com / 993 44 689 eller rådgiver Malin Strand Røe på msr@personalhuset-sg.com / 478 33 442
For mer informasjon om de ulike stillingene, se: www.personalhuset.no
Om bedriften
.