Food & Beverage Manager
Er du en nyskapende leder med passion for mat og drikke?
Midt i hjertet av Oslo troner Clarion Hotel The Hub, Norges og Oslos største og mest innholdsrike hotell, som åpnet med et smell 1. mars 2019. Clarion Hotel The Hub er ikke et tradisjonelt hotell, men en arena og møteplass - en Hub - for hele Norden. Fra åpningen til nå og til tross for den spesielle tiden vi er i, har vi allerede hatt hundretusener av gjester på besøk og hatt stor suksess med våre ulike bar- og restaurantkonsepter.
Da vår nåværende Food & Beverage Manager skal ta fatt på nye utfordringer, er vi nå på jakt etter en ny stjerne som vil gripe denne unike muligheten og skape nye eventyr med oss. Er dette deg?
Hva skal du gjøre?
Som Food & Beverage (F&B) Manager på Clarion Hotel The Hub trives du med å ha mange baller i luften og at ingen dag er lik en annen. Du har overordnet ansvar for følgende områder med mat og drikke virksomhet på hotellet (les mer om disse konseptene helt nederst*):
- Restaurant Norda
- Calmeyers Hage
- Hub Bar
- Breakfast/Meetings & Events/Banquets
- Alle kjøkken
Det overordnede ansvaret innebærer at du jobber strategisk med nytenkende konseptutvikling og sikrer høy kvalitet på våre mat- og drikkekonsepter. Du har ansvaret for å lede alle F&B-avdelinger til å nå sine mål og forventninger. Rollen har personalansvar for et dyktig og kompetent team med ledelse på 5 personer. Sammen med disse skal du skape unike opplevelser for våre gjester og sette Clarion Hotel The Hub på verdenskartet.
Hvem ser vi etter?
Du er en dyktig leder som tenker nytt og evner å motivere, begeistre og inspirere dine kollegaer. Dine gode samarbeidsegenskaper vil danne et fantastisk team der alle avdelinger drar i samme retning. Som leder trives du med å jobbe både på strategisk og operativt nivå. Du er serviceinnstilt, løsningsorientert og trives i pulserende hverdager. Du har vist god økonomistyring i tidligere erfaring og tenker resultat i alle ledd. Du er faglig dyktig og er opptatt av å levere høy kvalitet i alt du gjør. Det er en fordel at du har relevant utdannelse og/eller erfaring med mat og drikke. Du kjenner deg igjen i våre verdier som er energi, mot og begeistring.
Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Dette er Nordens råeste F&B stilling! Som vår nye F&B Manager vil du få en helt unik mulighet til å lede utviklingen av mat- og drikkekonsepter på Norges mest innholdsrike hotell og møtearena. I dette ligger en rolle som er fylt med spennende utfordringer og en haug av uforglemmelige opplevelser. (Hvis du vil ha et innblikk, ta en titt på TV-serien “Hotelleventyret”!) Clarion Hotel The Hub har et mangfoldig, inspirerende og nyskapende arbeidsmiljø med dedikerte mennesker hvor vi kontinuerlig jobber med utvikling på ulike områder som for eks. ledelse, kommunikasjon og motivasjon. Du vil i denne rollen også få samarbeide med øvrig F&B ledelse i Clarion og Nordic Choice Hotels (NCH). Med over 200 hoteller i porteføljen til NCH finnes det gode karrieremuligheter videre.
Er du klar for å ta steget videre?
Merk at vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!
Søknadsfrist: 27. oktober 2020. Tiltredelse: Etter avtale
Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til HR Manager (ingen søknader på e-post): an.nguyen@choice.no | Telefon: 41218855
*Sjekk ut våre Food & Beverage konsepter:
~Restaurant Norda~
~I hjertet av urbane Oslo ønsker vi deg velkommen til en hyggelig opplevelse i vår restaurant i 13.etasje av Clarion Hotel The Hub. Vi tilbyr lokale retter med inspirasjon og teknikker fra Amerika, kvalitetsråvarer fra lokale leverandører og kanskje den fineste utsikten over vår favorittby, Oslo.~
~Med byens største takhage, GrowHub, har grønnsakene og urtene på tallerkenen din kun reist en liten etasje, når sesongen tillater det. Ureist mat, liker vi å kalle det. Vi sees på Norda.~
~Calmeyers Hage~
~På 1700-tallet, før Jernbanetorget ble tilholdssted for sykehus og tobakkspinneri, hadde Henrik Calmeyer en drøm om å anlegge en hage her, i det som var hjertet av et yrende Christiania. Hagen er der ikke lenger, men Jernbanetorget har bestått som hovedstadens knutepunkt.~
~Vi har tatt Calmeyers drøm videre og realisert vår egen drøm om å skape byens beste hotellbar, med eksklusive drinker, unik stemning og en innbydende terrasse i sentrum av Oslo. Velkommen til Calmeyers Hage!~
~Hub Bar~
~Hub Bar er den urbane møteplassen som aldri står stille og som utvikler seg i takt med døgnet. Det er stedet for deg som ønsker å spise freshe lunsj-retter fra vår “all day menu” på en pulserende og uformell nabolagsrestaurant, det er stedet for de uformelle jobbmøtene, kaffe-date eller et stopp før kveldens konsert. Ikke minst er det stedet for deg som ønsker å drikke spennende viner på glass, øl fra lokale mikrobryggerier, cocktails og mocktails til klokken ett på natten.~
~Breakfast/Meetings & Events/Banquets~
~Clarion Hotel The Hub har 810 rom og kan dermed servere flere tusen mennesker til frokost i vår nydelige restaurant i 2. etasje. Hotellet har mulighet til å arrangere kongresser i en utstrekning som tidligere ikke har vært mulig i Oslo sentrum. Kongressalen er 900 kvadratmeter, og har kapasitet til 1110 mennesker. Med et tilhørende utstillings- og mingleområde vil det bli uante muligheter for konferanser og banketter. I tillegg har vi 22 møterom hvor det serveres både lunsj og pausemat.~
Om bedriften
Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!