Unik mulighet for riktig person
Arbeidsoppgaver og arbeidsansvar
- Hovedansvar for daglig drift av alle hotellets operative avdelinger
- Hovedasvar for all intern kommunikasjon
- Aktiv deltagelse i daglig drift, med speisell fokus på resepsjon og booking
- Hovedansvarlig for Budsjett og Resultat
- Personalansvar, kontraktansvar, produktansvar og kvalitetsansvar
- Drivkraft i jobben med å løfte frem bedriftensmedarbeider som er kritisk for gjesteopplevelsen
- Oppfølging av leverandører samt relasjonsbygging med aktuelle samarbeidsaktører.
- Deltar i strategisk ledergruppe med tilhørende møter
Kvalifikasjoner
- Fagbrev og evt. annen tilleggsutdannelse
- Solid erfaring fra hotell, restaurant og reiseliv
- Ledelseserfaring, herunder økonomi, administrasjon og personal
- Erfaring med strategi- og endringsledelse
- God IT-kompetanse, erfaring med Office-pakken er en forutsetning
- Kjennskap til hotellets systemer er en fordel (Opera, RMS, Synxis, Planday, osv
- God kommunikasjonskompetanse og du må beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig
- God kjennskap til AML,Ferieloven og Sykeloven
- Må ha plettfri vandel
Personlige egenskaper
- Godt hode, varmt hjerte og sterk integritet
- Forretningsbevisst med teft for god butikk
- Imøtekommende, strukturert og handlekraftig
- Tydelig og relasjonsskapende leder
- Lidenskapelig opptatt av service og god kvalitet i alle gjesteopplevelsene
- Ordensmenneske, som ser viktigheten av godt renhold
- Stødig, ansvarsbevisst og med sterk egenmotivasjon
- Innehar en sterk CV innenfor hotell og restaurant
- Erfaring fra tilsvarende leder stillinger
Vi tilbyr
- Stilling som Hotelsjef i fremadstormende tradisjonsrikt hotell
- Delta og sette preg på neste kapittel av Fleischer historien
- Mulighet til å videreutvikle et produkt som setter spor i markedet
- Godt arbeidsmiljø, trivelig atmosfære og konkurransedyktige betingelser
- Ansatte-fordeler i form av medarbeiderbetingelser på våre produkt og tjenester i sammarbeid med DHHS.
Om bedriften
Fleischer’s Hotel et fullservice helårshotell med driftsgrunnlag i nasjonal og internasjonal turisttrafikk, konferanse, forretningstrafikk og selskap. Hotellet har 110 hotellrom, 30 leiligheter, 14 møterom og kursfasiliteter til 300 deltagere. To restauranter, hvorav en à la carte, bar med pianounderholding, sommeråpen terrasse og vinteråpen nattklubb. I tillegg har hotellet egen velværeavdeling, med svømmebasseng. Fleischer’s Hotel er sertifisert Miljøfyrtårn, medlem av NHO Reiseliv og De Historiske Hotel og Spisesteder.