Vil du jobbe som Hovmester Restaurant og Bankett på Norges største hotell?
COME AND ROCK OUR HOUSE
Hovmester Restaurant & Bankett
Midt i hjertet av Oslo troner Clarion Hotel The Hub, Norges og Oslos største og mest innholdsrike hotell, som åpnet med et smell 1. mars 2019. Clarion Hotel The Hub er ikke et tradisjonelt hotell, men en arena og møteplass - en Hub - for hele Norden. Fra åpningen til nå og til tross for den spesielle tiden vi er i, har vi allerede hatt hundretusener av gjester på besøk og hatt stor suksess med våre ulike bar- og restaurantkonsepter.
Clarion Hotel The Hub har 810 rom og kan dermed servere flere tusen mennesker i vår nydelige restaurant i 2. etasje. Hotellet har mulighet til å arrangere banketter i en utstrekning som tidligere ikke har vært mulig i Oslo sentrum. Kongressalen er 900 kvadratmeter, og har kapasitet til 1110 mennesker. Med et tilhørende utstillings- og mingleområde vil det bli uante muligheter for konferanser og banketter.
Hva skal du gjøre?
Som Hovmester/Head Waiter for vår restaurant- og bankettavdeling er du ansvarlig for å daglig lede og fordele arbeidet i avdelingen. Du skal sammen med teamet skape uforglemmelige opplevelser for våre gjester i restaurant og bankett. Dine hovedoppgaver inkluderer:
- Servering av middag til våre gjester i restaurant eller bankett
- Kvalitetssikring av service og produkt
- Opplæring og utvikling av personal
- Kasseoppgjør
- Varebestillinger
Arbeidstid vil hovedsakelig være på ettermiddag/kveldstid på hverdager og i helg.
Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Trives du med å koordinere mange detaljer med et stort volum av gjester? Da er dette stedet for deg! Clarion Hotel The Hub har et mangfoldig, inspirerende og nyskapende arbeidsmiljø med dedikerte mennesker hvor vi kontinuerlig jobber med utvikling på ulike områder som for eks. kommunikasjon og motivasjon. Sammen med vårt team vil du få lære hvordan vi leverer unike service- og gjesteopplevelser i tråd med våre verdier i Nordic Choice Hotels; energi, mot og begeistring. Med over 200 hoteller i porteføljen til NCH finnes det også gode karrieremuligheter videre.
Hvem ser vi etter?
- Du er en dyktig leder og har tidligere erfaring som hovmester eller liknende rolle.
- Du har erfaring med organisering og ledelse av store arrangementer.
- Det er en fordel om du har a la carte erfaring.
- Du gjør deg tydelig forstått til de rundt deg.
- Du er serviceinnstilt, løsningsorientert og trives i pulserende hverdager.
- Du er opptatt av å levere høy kvalitet i alt du gjør.
- Du kjenner deg igjen i våre verdier som er energi, mot og begeistring.
- Stillingen krever at du kan kommunisere godt på norsk og/eller engelsk.
Er du klar for nye utfordringer?
Merk at vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!
Søknadsfrist: 25. juni 2021.
Tiltredelse: Snarest
Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Restaurant & Banquet Manager (ingen søknader på e-post): konstantin.yordanov@choice.no
Om bedriften
Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!