Trysil-Knut Hotell søker kjøkkensjef/kokk
Når det gjelder mat er vi mest kjent for våre sluttede selskaper, festmiddager og catering, men vi tilbyr også middager til våre hotellgjester i høysesong. Som kjøkkensjef bør du være faglig dyktig og kreativ med ønske om å gi gjestene en god matopplevelse uansett om de spiser frokost, lunsj eller middag. Kunnskap og interesse for lokale mattradisjoner er et pluss.
Du må kunne jobbe selvstendig, være serviceinnstilt, ha god kjennskap til IK-mat og fokus på matsvinn/økonomi. Du må kunne kommunisere på engelsk, men gjerne også på et nordisk språk.
Kunder som leier våre storhytter etterspør ofte muligheten for kokk som kan tilberede maten på hytta eller ha kokkekurs. For kokker som har interesse for dette feltet kan slike oppdrag bli en stor del av hverdagen i vintersesongen.
Vi tilbyr svært konkurransedyktige betingelser og ordnede arbeidsforhold i en bedrift med solid økonomi, fri annenhver helg og lang sommerferie om ønskelig. Arbeidstiden vil ha en god fordeling mellom tidlig- og senvakter.
Tiltredelse ca 1. desember eller etter avtale
Vi kan tilby deg/dere å bo i en leilighet på hotellet om ønskelig.
Som utgangspunkt søker vi etter kjøkkensjef i fast årsstilling, men det kan også være aktuelt med et engasjement i vintersesongen i første omgang.
Dersom du ikke ønsker en rolle som kjøkkensjef oppfordrer vi deg også å søke som kokk.
Om du har følge som også kan tenke seg jobb i Trysil har vi flere muligheter i vår bedrift innen resepsjon, servering, kjøkken, renhold, vaktmester, håndverker mm.
Om bedriften
Trysil-Knut Hotell ligger ved Trysil sentrum med kort veg til norges største alpinanlegg. Hotellet renoveres betydelig i disse dager og har ca 50 hotellrom, restaurant med plass for ca 150 personer og et relativt stort og moderne kjøkken. Hotellet driftes av Sjumilskogen AS som også driver med utleie av mange storhytter for 20 til 80 personer i Trysilfjellet. Det leveres ofte catering som tillages på hotellet til disse og andre hytter i nærområdet.