Restaurantsjef søkes til Gaustablikk Høyfjellshotell
Gaustablikk Høyfjellshotell søker Restaurantsjef
Vi søker en restaurantsjef til å videreutvikle Gaustablikk Høyfjellshotell sin serveringsvirksomhet og være med på å gi våre gjester gode opplevelser. Vi søker deg som brenner for å drifte og levere kvalitet og fantastisk service til gjestene våre. Du må ha forståelse for dynamikken i ett fullservice hotell hvor ingen dag er lik og utfordringer kan oppstå i løpet av dagen. Du er en lagspiller som elsker å snakke med gjestene samtidig som du drives av å utvikle dine ansatte. Du brenner for et godt samarbeid mellom kjøkken, restaurant, bar og øvrige avdelinger på hotellet.
Du har erfaring fra hotell-/restaurantdrift og vet hvordan man skaper fornøyde og lojale gjester. Forhåpentligvis har du vært leder med personalansvar tidligere, men erfaring kan kompensere for dette.
Vi tilbyr:
- En spennende lederstilling i ett hotell med en over 50-år lang historie.
- Muligheten for å være med å videreutvikle Gaustablikk Høyfjellshotell sitt matkonsept i samarbeid med F&B Gruppen på hotellet
- Et fantastisk arbeidsmiljø hvor ingen dag eller sesong er lik den andre
- Vi er på jakt etter deg som vil oppleve fjellet, skibakkene og naturen på fritiden og som ønsker å jobbe på et hotell og på en destinasjon i utvikling og vekst
- Vi ser etter deg med glimt i øyet, godt humør, har hjertet på rett sted og er serviceminded på en individbasert måte
- Bolig på destinasjonen ved behov eller i en overgangsfase
- Mulig jobb for kjæreste eller samboer, om det kan være aktuelt, vi ser alltid etter feks dyktige servitører eller bartendere
- Lønn etter avtale og kvalifikasjoner
Om deg:
- Har erfaring som restaurantsjef eller hovmester fra hotell og/eller restaurant
- Du har ambisjoner og klarer å få andre med på reisen
- Gjennomføringsevne og tydelig ledelse kombinert med godt lagspill
- Stor interesse og kunnskap om vin og mat
- Brenner for å skape gode gjesteopplevelser og økonomiske resultater
- Du mestrer ett skandinavisk språk godt muntlig og skriftlig og engelsk i tillegg
Oppgaver tilhørende stillingen:
- Personalansvar for servitører og hovmestere
- Jobber som en del av teamet i restauranten
- Være restaurantens ansikt utad og sørge for at gjestene møtes med en god opplevelse
- Motivere og følge opp medarbeidere -- være en tilstedeværende leder for de ansatte og sørge for at gode rutiner er på plass og blir fulgt
- Varebestilling, lagerkontroll og menyarbeid i tett samarbeid med F&B Manager og kjøkkensjef
Stillingen rapporterer til F&B Manager og inngår i Ledergruppen for F&B på hotellet. Stillingen innebærer både administrativt og aktivt restaurantarbeid. Skift- og helgearbeid inngår. Stillingen har personalansvar for hotellrestauranten.
Om bedriften
Vi er et dedikert team som forsøker å matche Gaustatoppens magi i de erfaringene vi tilbyr. Vi er alltid interessert i nye mennesker som som deler vårt syn på gjestfrihet og førsteklasses service.