Ledig kokk i 100% fast stilling
Vi søker engasjert og serviceinnstilt kokk som ønsker å ivareta og bidra i videreutviklingen av Montebellosenterets gode kjøkken. Kursdeltagernes helhetsopplevelse skapes også gjennom god og riktig mat.
Montebellosenterets kjøkken baserer seg på de norske kostrådene og har fokus på sunn og hjemmelaget mat. Kvalitet står sentralt i alle ledd - fra planlegging, internkontroll og ernæringsfokus til servering og presentasjon.
Som en relativt liten bedrift må alle ansatte strebe etter å se helhet og bidra til smidige løsninger. For kjøkkenet betyr dette at alle må delta i alle prosesser fra tilberedning av mat, renhold, rydding i spisesal, oppvask samt samarbeide med klinisk ernæringsfysiolog på matverkstedet med kursdeltakere.
Stillingen innebærer turnusjobbing med dag-, kvelds- og helgejobbing.
Kvalifikasjoner
- Fagbrev som kokk - institusjonskokk
- Erfaring og interesse for å lage mat fra bunnen av, med mye av det grønne på tallerkenen
- Erfaring med dietter/tilpasset kost ved spesielle behov
- Gode og relevante ernæringskunnskaper
- Gode kunnskaper innen HACCP og IK-mat
- Gode samarbeidsevner, samt kreativ og fleksibel
- Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig
Vi tilbyr deg
- En spennende og utfordrende jobb i et kompetansesenter i vekst og utvikling
- Et godt arbeidsmiljø med engasjerte, kunnskapsrike og hyggelige kollegaer
- En flott arbeidsplass i unike omgivelser hvor estetikk, kunst og opplevelser er en del av idégrunnlaget
- En tverrfaglig stab med bred faglig kompetanse som du blir en viktig del av
- Medlemskap i Statens pensjonskasse
Søknadsfrist er 23. mai 2022.
Er dette interessant for deg?
Send en kortfattet søknad med oppdatert CV til Bente Edvardsen i e-post, Bente.c.edvardsen@montebello-senteret.no. Aktuelle kandidater til stillingen vil deretter bli kontaktet fortløpende.
For spørsmål, ta kontakt med Bente Edvardsen på tlf: 91314903, eller sendt e-post, Bente.C.Edvardsen@montebello-senteret.no